reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
U mnie nie ma szans czasem.na spacer np dzisiaj. Sniezyca po maxie i nic nie widzialam jak wyszłam.

atdctrd8ammce1aq.png

Ja bylam ale po 15 min wrocilam bo mala zaczela plakac. Wiatr mocny zawiewal a ona sie boi wtedy. Zaraz cala czerwona sie robi, oczy wielkie przestraszone i najczesciej konczy sie to tak jak dzisiaj. Troche kiepsko bo na najblizsze dni zapowiadaja taka wlasnie pogode a jeszcze do tego malo chodnikow jest poodsniezanych.

n59y6iye227k1jnm.png

Poszłam na ten specer. Głowy nie urwało;). Ale Natalka nawet oczu nie zmruzyla. Zobaczymy jaka jutro będzie pogoda, bo mają być straszne mrozy.
U nas na razie problemu z dziąsłami nie ma. Chociaż widzę, że coraz chętniej gryzaki wkłada do buzi.

Dziewczyny kojarzycie może jakieś książki z przepisami dla niemowląt i dobrze by było gdyby było napisane co i od kiedy podawać ;)

Hej[emoji47]
Dzisiejsza noc to jakiś horror. Pobudka co godz. O 4 stwierdziłam że biorę go do łóżka, to może dłużej pośpi. Zbudził się pół h później i zrobił sobie piknik. W ogóle nie chciał spać. W końcu doszłam do wniosku, że jak nie, to nie. Odwróciłam się do niego plecami z myślą, że jak on nie chce, to ja sobie pośpię, jakby co płacz usłyszę. Na szczęście stwierdził że z plecami gadać nie będzie i zasnął. Wstaliśmy o 8:20.

Mam nadzieję że dzisiaj odbiorę ten krem na dziąsła z apteki, bo drugiej takiej nocy nie przeżyję [emoji22]

Pociesza mnie tylko to, że znowu sam zasnął na poranną drzemkę.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas tak wiało ostatnio że nie ma szans na spacer. Zimno i padało. Już chyba lepiej wyjść na taki mróz ale jak nie ma tego wiatru.

Też mi się wydaję że będę musiała się niedługo zaopatrzyć w coś na dziąsła. Póki co nie widzę aby coś tam wychodziło, ale czasami mała jest bardziej marudna.
Effa, przynajmniej tyle że zasnął później sam. :)

Do góry