reklama
optymistkaa
Fanka BB :)
Effa a stosujesz pare minut przed karmieniem zel na dziasla ? albo daj schlodzony gryzaczek, moze pomoze. Ja jeszcze nie wiem co to znaczy, zeby przed nami...
Effa84
W sumie nie, ale poproszę męża żeby dzisiaj kupił. Jakiś konkretny?
A u mnie z usypianiem się trochę bawiliśmy dopóki nie zaakceptował smoka. Od tamtej pory problem zniknął. Wiadomo chciał sobie possac, a ja z kolei się upierałam żeby nie usypiać go na cycku.
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
A u mnie z usypianiem się trochę bawiliśmy dopóki nie zaakceptował smoka. Od tamtej pory problem zniknął. Wiadomo chciał sobie possac, a ja z kolei się upierałam żeby nie usypiać go na cycku.
AgnesAgnes
Dzieki☺Zobacz załącznik 790114
Zobacz załącznik 790115
Pierwsze to dwa plany: 3 i 4 godzinny
Drugie zdjęcie to stopniowe przechodzenie od planu 3 do 4 godzinnego.
optymistkaa
Konkretnego Ci nie podam bo tak jak mowie u nas jeszcze nie ma tematu wiec sie nie zaglebialam. Poczytaj jakies fora albo moze tutaj ktoras mama Ci cos poleci
AgnesAgnes
Ja mam bobodent. Też dziś męczą żeby. Je po odrobinie co godzinę. Masakra
Effa84
Dzięki dziewczyny!
Najpierw spróbuję ten mniej inwazyjny, a jak nie da rady, to ten drugi.
Najpierw spróbuję ten mniej inwazyjny, a jak nie da rady, to ten drugi.
AgnesAgnes
Co do wychodzenia na spacer, to ja nie idę jeśli pada albo mocno wieje. No i jakby było poniżej -5 to tez odpada. Dziś byłam bo musiałam iść po pieczywo.
reklama
polcia177
Ja zawsze wychodze na spacer nie zaleznie od pogody nawet jak pada.
Dziś po szczepieniu Wiki wazy 7470 ma 67 cm. W nocy mi śpi dosc ladnie drzemki w dzień to tragedia a na dodatek od kilku dni jest strasznie marudna. Chce tylko na kolanach u mnie. A dziś to w ogole nie moge z pokoju wyjść. Oszalec można te dzieci co tydzień inne , inne humory zwyczaje. Ciesze sie chociaz z tych nocy bo nie dałabym rady w dzień jak ona tak sie zachowuje.
Ja na dziaselka uzywam dentinox ogolnie smaruje jej czasem ale ona i tak marudzi albo jej nie pomaga albo to nie dziąsła.
Dziś po szczepieniu Wiki wazy 7470 ma 67 cm. W nocy mi śpi dosc ladnie drzemki w dzień to tragedia a na dodatek od kilku dni jest strasznie marudna. Chce tylko na kolanach u mnie. A dziś to w ogole nie moge z pokoju wyjść. Oszalec można te dzieci co tydzień inne , inne humory zwyczaje. Ciesze sie chociaz z tych nocy bo nie dałabym rady w dzień jak ona tak sie zachowuje.
Ja na dziaselka uzywam dentinox ogolnie smaruje jej czasem ale ona i tak marudzi albo jej nie pomaga albo to nie dziąsła.