reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Jacy podobni :) fajowe chłopy :)

Igi dziś dość marudny. Ciągle się domaga uwagi ale na szczęście o 20 juz spał wiec miałam wieczór dla siebie i męża :) wie, że nie mam co narzekać ale jak na niego to naprawdę było marudzenie ;)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Ja nie robie kartek ale fotko świąteczne robiłam dla mamy :)
W pajacu bożonarodzeniowym :) u mnie w domu się też już powoli robi świątecznie i mam już lampki na oknie :D brakuje jeszcze w całym mieszkaniu ale już mam plan ;D

atdctrd8ammce1aq.png

Babina słodkie chlopaczki :) skarpety mamy takie same.;)
Ja podkladam zawsze coś pod poduszkę w łóżeczku, bo tak to ma za płasko, chociaż moja nie lubi spać w łóżeczku, woli wózek.

Ja do tej pory nie miałam poduszki dla Igiego, teraz do wózka niedawno dostał motylka i na święta dostanie pościel komplet juz z poduszka. :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Generalnie między 2 a 4 mc życia(czyli do czasu aż nauczy się przetaczac z brzuchu na plecy) nie powinno się używać poduszki ani trzymać niczego w łóżeczku przy głowie dziecka, że względu na zagrożenie SIDS - zespołu nagłej śmierci niemowlęcia

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry