reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

gadasz jak moj dzisiaj, narzekam na skok ze w dzien spac nie moze z 4 drzemek po 30min zrobily sie jedna max 2 i ryczy bo zmeczona na co moj ciesz sie, ze w ogole spi nie jest az tak najgorzej [emoji23]

reklama
Ja tez zaczne rozszerzac diete w tym miesiacu. Mysle ze za tydzien zaczne mu dawac troche kaszki a na poczatku stycznia albo moze pod koniec grudnia zaczne dawac warzywka. Moja mama tak robila, tesciowa, kuzynka wiec tez sprobuje. Rozmawialam tez przed chwila ze szwagierka i ona miala rozmowe z pania gastrolog na ten temat i babka powiedziala, ze od 4 m-ca mozna dawac wszystko bo dziecko jest juz gotowe. No zobaczymy jak te dzieciaki to przyjma :) a dopiero co sie rodzily masakra!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No! Pamietam jak dziś ten dzień.. rany i ten okropny masaż szyjki macicy [emoji27] dziewczyny tyle się już znamy! Pamiętasz Kulka jak miałyśmy takie dziwne skurcze co mężowie byli na popołudnie w pracy ? Jezu już myślałam ze to już się zaczyna [emoji85]

No wlasnie na kaszkach i kleikach tez tak jest napisane. Ale ja az tak sztywno sie tego trzymac nie mam zamiaru. No chyba, ze maly jakos zle zareauje. Zobaczymy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

podobno na opakowaniach tak jest bo moze byc a nowe zalecenia sa stosunkowo krotko, ale np na mm 2 ktore dostalam jest jak wol ze przed 6mc rozszerzanie diety tylko w porozumieniu z lekarzem ja tam sie boje :D

To mi mój lekarz mówił ze mm2 nie można dawać przed 6 miesiącem i bez konsultacji . Skoro powiedział to duński lekarz który ma luz do wszystkiego to coś w tym jest

Sierpniowka racja, zawsze może być gorzej:) a za 15 lat sila bedziemy z lozka wyciagac o 13 tej godzinie ;) dziś poczytałam sobie o high need baby i moja się na szczęście nie kwalifikuje. Ale to musi być sajgon!

reklama
A mi ostatnio jak bylam lekarz powiedzial zespokojnie po 4 mies moge dac malemu sprubowac warzyw a polozna jak do mnie przychodzila mowila ze sie zmienily wytyczne i teraz po 6 miesiacu co osoba inne zdanie corce przy mm rozszerzalam po 4 mies teraz jestesmy na kp eiec zamierzam toche później

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry