reklama
Oj Kardula to i tak nieźle. Mogłaby nie spać wcale ja tak miałam przez pierwsze 6 tygodni, praktycznie brak drzewek w ciągu dniaMoja znow śpi kilka razy po pół godz. Nie mam czasu na nic .
Masz rację. Trzeba się cieszyć z tego co się ma. Zawsze może być gorzej.Oj Kardula to i tak nieźle. Mogłaby nie spać wcale ja tak miałam przez pierwsze 6 tygodni, praktycznie brak drzewek w ciągu dnia
Ale tu cicho... Ale to chyba dlatego, że andrzejki. My niestety w domu.
W którym tygodniu zamierzacie rozszerzać dietę waszych pociech? Ja chyba nie będę zwlekać. Mała tak mi się dziwnie przyglada jak jem. Może ona też by chciała? Jeszcze tydzień i skończy 4 miesiące. Wtedy chyba dam jej marcheweczke.
Miłego wieczorku
Mi się juz przyglądała jak jadłam jabłko jak miała 2 miesiące podobno powinno się rozszerzać dietę po 6 miesiącach wg zaleceń WHO. Bratowa mi polecala stronę w internecie a propos rozszerzania diety: 1000 dniMasz rację. Trzeba się cieszyć z tego co się ma. Zawsze może być gorzej.
Ale tu cicho... Ale to chyba dlatego, że andrzejki. My niestety w domu.
W którym tygodniu zamierzacie rozszerzać dietę waszych pociech? Ja chyba nie będę zwlekać. Mała tak mi się dziwnie przyglada jak jem. Może ona też by chciała? Jeszcze tydzień i skończy 4 miesiące. Wtedy chyba dam jej marcheweczke.
Miłego wieczorku
Mamakulka
Fanka BB :)
Ja będę od 4 miesiąca rozszerzenie rozpoczynać. Teraz wiecznie coś zmieniają wiec ja na starych zasadach lecę. Tak jak moja mama i siostra robiły.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
niunia102
A ja tak mysle ze wybiore kompromis i ok 5 miesiaca zacznę:-)
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
sierpniowka
No właśnie kiedyś się tak wcześnie zaczynało, moja babcia pamięta, ze ciotce dawała soczek jak miała 4 miesiące [emoji41] ale to tez na mm. Na piersi większość zaczyna od 6 chyba. Ja tez zacznę od 5.
Middayjoy mój tez mało sypia, 3 drzemki max 30 minut w dzień, kiedyś jeszcze spał na spacerze ale teraz nie ma na co liczyć, ostatnio ledwo udaje mi się zakupy zrobić. W nocy tez nie za ciekawie ale trzeba się cieszyć bo ostatnio jak pomyślałam, ze miałby spać po 5 minut co godzinę to dopiero urwanie głowy bym miała. Nie jest aż tak najgorzej [emoji41]
Middayjoy mój tez mało sypia, 3 drzemki max 30 minut w dzień, kiedyś jeszcze spał na spacerze ale teraz nie ma na co liczyć, ostatnio ledwo udaje mi się zakupy zrobić. W nocy tez nie za ciekawie ale trzeba się cieszyć bo ostatnio jak pomyślałam, ze miałby spać po 5 minut co godzinę to dopiero urwanie głowy bym miała. Nie jest aż tak najgorzej [emoji41]