Kulka, dajesz ok tego mleka tak mi się wydaje. Mojej tak wychodzi ze w ciągu dnia zjada 7x ok 100 ml-110ml. Liczyłam teraz i jak nic w zegarku zjadla tyle ( jak by chciała więcej to jej dorabiam ale raczej więcej niż 110 nie zjada. Na noc jej daję tak samo ( robie wtedy 120 ale zawsze zostawia mi na końcu to mleko) i w nocy juz nie dajemy ostatnio bo się nie budzi-ok 22 ostatni raz i o 6, 7 rano kolejne jedzenie. Nie zwiększam jej porcji. I rano po nocy tak samo nie chce w cle więcej jeść. Bo jak jej dałam więcej to mleko poszło do wylania bo nie zjadła po prostu. a jak zjadła to zaraz wyleciało górą. Moja robi raz dziennie przeważnie kupę. Ale Ty karmisz piersią jeszcze prawda? To chyba może rzadziej robić. Martwiłabym sie jak by w ogóle nie robił dłużej. Wody jak jej daje to też około tyle wypija co Tobie czasami to tylko popije po wypiciu mleka za 10 minut. Nawet mniej.
My też korzystamy z jednej butelki. Do innych nalewam nieraz gorąca wodę aby przestygła i była na następne karmienie a resztę z czajnika wlewam do dzbanka bo tam dłużej jest gorąca.
Najlepiej sprawdzić czy nie jest gorąca na przegubie dłoni kilka kropel wylać. No i mleka tez nie wolno rozpuszczać w gorącej wodzie bo podobno niszczą się te wszystkie probiotyki w nim zawarte. Jak coś to można dawać tak jak piszesz Sierpniówka więcej wody zimnej i trochę gorącej. Jednak jak juz coś to szybciej i wygodniej jest podgrzać.
Podgrzewacz mam stary baby ono, ale ustawia sie w nim stałą temperaturę. Są tam takie narysowane znaczki- butelka zupka i on podgrzewa zawsze do jednej temperatury. ale jak pisałam teraz nie uzywam bo jak juz mam np. bardzo zimną wode to wole sobie wlać ciepłą wode do miseczki i tam wstawic na chwile mleko..
My też korzystamy z jednej butelki. Do innych nalewam nieraz gorąca wodę aby przestygła i była na następne karmienie a resztę z czajnika wlewam do dzbanka bo tam dłużej jest gorąca.
Najlepiej sprawdzić czy nie jest gorąca na przegubie dłoni kilka kropel wylać. No i mleka tez nie wolno rozpuszczać w gorącej wodzie bo podobno niszczą się te wszystkie probiotyki w nim zawarte. Jak coś to można dawać tak jak piszesz Sierpniówka więcej wody zimnej i trochę gorącej. Jednak jak juz coś to szybciej i wygodniej jest podgrzać.
Podgrzewacz mam stary baby ono, ale ustawia sie w nim stałą temperaturę. Są tam takie narysowane znaczki- butelka zupka i on podgrzewa zawsze do jednej temperatury. ale jak pisałam teraz nie uzywam bo jak juz mam np. bardzo zimną wode to wole sobie wlać ciepłą wode do miseczki i tam wstawic na chwile mleko..