reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
To moze ten skok miedzy 7 a 9 tyg?

Moja miala na bank w piatek, sobote i wczoraj. W piatek to byla masakra, wszystko zle. W sobote troche lepiej, a wczoraj juz prawie normalnie z malymi wyskokami. Mam nadzieje ze dzisiaj juz jej minelo. Wczoraj skonczyla 9 tyg. Ostatnio w przychodni widzialam takiego bobasa 5,5 miesiaca i byl taki super. Sam machal raczkami zeby bujac sie w nosidelku. Juz troche nie moge sie doczekac az moja bardziej podrosnie :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1476687995-1d1mld.jpeg

ja mam canpol wesola farma jest ok i mozna na rzepy zmontowac brzegi kojca

Moja poszła spać po 22 obudziła się po 5 zjadla poszła spać, po 7 zjadła na spioszka i jeszcze śpi, a ja pije kawkę:) ale super, za to wczoraj przez dzień mało spala, ale dużo jadla.
Ja wypiłam w sobotę karmi dotrzymalam mężowi towarzystwa przy desperadosie i nie wiem czy to efekt tego piwa czy wczorajszego, częstego jedzenia albo nie karmienia w nocy ale teraz moje cycki to mi chyba eksploduja:)

No to właśnie mam dziś podobnie poszła spać między 21 a 22, wstała o 5 na jedzenie a potem dopiero o 8:)

Dziewczyny doradźcie coś. Dostaliśmy prezent od teściowej, który nie trafił w nasze gusta (mężowi od razu się nie spodobał, bo go pierwszy zobaczył jakiś robot kuchenny ale z telezakupów mango), mąż wyczytał że w ciągu 90 można go oddać, my go nie będziemy używać a ja sobie już dużo wcześniej upatrzyłam jaki chce, ale ona o tym nie wiedziała, że w ogóle szukam. Czy wypada by mąż powiedział żeby teściowa go zwróciła, bo szkoda pieniędzy. Powie jej, że jemu się nie podoba.

u mnie dokladnie to samo spala 22-5:20 i potem o 8 sie obudzila ale pojadla pol h potem byla aktywna i teraz znowu karmie a raptem godzina minela od skonczenia poprzedniego karmienia.. napisalam do doradcy laktacyjnego bo tak sie zyc nie da, przynajmniej noce ok :)

aza no niech powie, ze macie upatrzony inny i zeby zrobila zwrot a kupicie inny, jak i jemu sie nie podoba to problem z glowy :D tylko niech argumenty naszykuje co tamten ma czego ten nie ma zeby rzeczowo wytlumaczyc i nie urazic

reklama
A moja tez ma chyba skok od piatku byla marudna i sie budzi w nocy a juz bylo tak pieknie. Niestety niewyspanie wrociło.
No trudno mąż ma wolne to jedziemy na zakupki.
Miłego dnia dziewczyny :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry