reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Agata no dzieci zawsze mają swietne wyczucie czasu jak chcemy zjesc lub napic sie kawki lub wyjsc:p
Mamakulka nie wiem podobno jak mama jest chora to może być tak że dziecko sie nie zarazi ale wiadomo 100% nie ma , my jeszcze na dodatek mamy chrzciny w niedziele no czas pokażę.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
teraz dla odmiany mam poranione sutki od tego czestego dostawiania malej tak boli ze ledwo karmie jeeezuuu czemu to karmienie piersia takie ciezkie jest

Co do podnoszenia glowki i lezenia na brzuszku jak moj ma dobry dzień to ladbie podnosi a jak mu sie nie chce to jak go sie polozy na brzuszku to odrazu marudzi wiec u nas zalezy od dnia ale pani rechabilitantka juz w szpitalu powiedziala ze jest silny facet :-)

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

mamakulka niby dziecko od mamy sie nie zaraza i tak bylo w przypadku mojej mamy mnie i mojej siostry ale moja ciocia zawsze zaraz sie od swoich synow. wlasnie z tym forum o co chodzi? tam sa tez inne wpisy widzialam. paper tez nie sadzilam, ze karmienie piersia bedzie ode mnie tyle wymagac bolu i cierpliwosci ale walczymy, jestem z nas dumna :*

Hej, dołączam się do pytania o bezplatne szczepienia. Któraś je wybrała? Były jakieś straszne reakcje dzieciaczka po nich? Mamy iść na szczepienia w następnym tygodniu i mam rozkminke czy te bezpłatne czy skojarzone. Ktoś chyba pisał że 5w1 brakuje w Polsce wiec nie wiem czy jest sens zaczynać jak później może brakować czy od razu lecieć z 6w1.

Hej, dołączam się do pytania o bezplatne szczepienia. Któraś je wybrała? Były jakieś straszne reakcje dzieciaczka po nich? Mamy iść na szczepienia w następnym tygodniu i mam rozkminke czy te bezpłatne czy skojarzone. Ktoś chyba pisał że 5w1 brakuje w Polsce wiec nie wiem czy jest sens zaczynać jak później może brakować czy od razu lecieć z 6w1.
My chcielismy 5w1 ale dopiero na szczepieniu sie dowiedzialam ze sa jakies problemy z dostepnoscia pani powiedziala ze jak bysmy gdzies znalezli to bysmy misieli wykupic wszystkie dawki odrazu :-) a ze nie bylo czasu i nie chcialam przekladac i musialam szybko podjac decyzje zdecydowalam sie na 6w1 wiec nie wiem jak to jest po bezpłatnych

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Babina, moja ma 7 tygodni i główkę podnosi tak jak Twoja, ale tez nie często leży na brzuszku bo jak płacze to nie ma sensu tak układać... Wiem, ze najlepiej na macie, ale jak Młoda płacze i wyje to tez bez sensu tam układać. Staram się żeby jak najwięcej lezala na płaskim i cwiczyla, ale ostatnio jest ciężko. Mata wyjęta i czeka na lepsze dni. I chyba kupie te puzzle piankowe bo to fajna sprawa.
Mamakulka dobrze, ze już z Toba lepiej.
Paper, karmienie wymaga od nas poświęceń, nie ma co. Ale z drugiej strony jest oszczędne - kasa, no i jak miałabym w nocy dygac i robić butle to bym chyba w ogóle padła! Wiec trzeba widzieć tez te dobre strony:)
Czekam ma wizytę u gina, zobaczymy czy wszystko ok.

Do góry