Dominika81
Fanka BB :)
no wlaśnie, ja też miałam nadzieję, bo póki co nie wypadają...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jak zapytasz to powiedz. Mojej sie też zdarzyło tak już więcej razy. Nie wiem czy tak może być. :/Moja amelka spała od 21 do 4.30 super tylko że ja poszłam późno spać, głupia ja i co znowu mnie martwi to że mała zjadła i nadal miała suchego pampersa, dopiero po pół godz troszkę posiusiała czyli 8 godz nic, zapytam lekarza czy to normalne u takiego malucha.
babina a ile ma bo nie pamiętam?Czy wasze dzieci podnoszą główkę jak leżą na brzuchu. Moj nie bardzo i nie wiem czy się martwić czy ma jeszcze czas. Wogole jak leży na brzuchu to się denerwuje i zaczyna płakać,a głowę trochę podniesie jak mu się chce,bo jak nie to leży i beczy.