reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Właśnie mi ostatnio pediatra mówił że teraz dzieci dostają w szpitalu wit k domiesniowo i nie trzeba już podawac, tylko wit d

Moja malutka się dopiero obudziła :) ale pospalysmy, wie że sobota to można ;)

Która mama zamierza przebić córce uszy i w ogóle kiedy ?

reklama
poddaje sie kupuje za 100 na olx bujaczek co sam buja bo to bez sensu siedzimy i na zmiane bujany bujaczkiem bo chwile wolniej buja i oczy otwiera jak dzis bedzie jak wczoraj to zwariuje chyba

ja poczekam az sama bedzie chciala miec kolczyki

no, na szczęście przedwczorajsza noc to był jednorazowy wypadek :wink:
wczoraj wieczorem zjadł koło 20, od 21 do 22 patrzył się w sufit aż zasnął, pierwsze karmienie o 2, drugie o 7.

ja przestałam na razie dawać wit d I k bo mi ewidentnie po niej płakał.

ja mam jeszcze drugi bujaczek, który kupiłam jak najstarszy się urodził, czyli już dobre 8 l temu I on fajnie buja

Link do: FISHER PRICE LEŻACZEK bujaczek HUŚTAWKA C5858 delu - 4128917498 - oficjalne archiwum allegro

tylko nie wiem czy jeszcze można go gdzieś dostać

Która mama zamierza przebić córce uszy i w ogóle kiedy ?
mojej już 5 latce teraz przebiłam w lecie. Sama chciała. Wcześniej nie ma sensu raczej. Dziecko musi być pewne. Kiedyś chciałam isc jak miała 3 latka, ale ona w tedy nie wiedziała o co chodzi. Chciała ale jak jej pokazałam że może boleć to przestała chcieć. A teraz we wakacje sama do mnie przyszła i powiedziała że chce miec przekute uszka. Ja jej mówiłam że może troszkę boleć, nie bardzo ale poczuje i mimo tego chciała iść.

Paper miałam to kupić , laska u mnie w mieście za stowe miała ale w końcu nie wzięłam.

Mnie przekluli uszy jak miałam 3 miesiące. Mama chciała żebym nosiła takie piękne serduszka i cudowne perły do ślubu Zniszczyłam jej plany i wzięłam ślub z 16 mm dziurami w uszach :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mi mama igla przebila jak 7 lat mialam to byla wymarzona nagroda potem tylko chodzilam i meczylam zeby kolejne dziurki pozwolili mi robic [emoji23]

reklama
Hello. U nas też różnie teraz... Wydaje mi się że to już drugi skok u niego :-)
Niestety trzeba to przebolec ale potrafi trzymać aż tydzień.
U nad na szczęście pierwszy skok trwał dwa dni i.takie objawy podobne jak u was . Teraz raczej wchodzi w drugi skok bo widzę jak inaczej się zachowuje.
Ja bebilon pronutra daje oraz swoje mleko też naprzemiennie. Wit.k odstawiona

Do góry