reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Mammy mnie też rozbawilas :) gdzie mieszkasz? Mam rodzinę w tych rejonach ;) sosnowiec, Myszków i Cieszyn.

Kurde ja mam wciąż miękkie piersi i generalnie w nocy była jakaś masakra. Dałam sobie czas do niedzieli i będę go dokarmiać ale na noc tylko. Bo inaczej to bez sensu, w dzień jeszcze da rade ale noc ? Cholera.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

ja jedno ubranko wyrzucilam bo tak na zolto usrala, ze nie bylo ratunku [emoji23]

nie wiem o co jej chodzi, karmilam teraz 50 min co chwile zmieniajac cycka bo piszczala, puszczala i lapala sutka i machala wszystkimi konczynami juz zalamka, ze mleka nie ma co ja teraz zrobie scisnelam cycka i mleko polecialo na odleglosc nie mam pomyslu co sie dzieje..

Dominika w tej lezacej pozycji z nogami do gory tez pozycja wydaje mi sie jakas dziwna. Mam wrazenie ze zaraz jedzenie zwroci ;) ale chyba przesadzam... nagadaly mi baby wstretne i teraz siedze i za duzo mysle, a wczesniej to sadzalam i byl luzik. Jak jej sie tak podoba to niech siedzi. Jutro zobacze czy w tej pozycji na lezaco tez bedzie taka zadowolona. Ja ten lezaczek odkupilam od znajomej za 50 zl, te nowe sa dosc drogie jak za kawalek plastiku i szmatki.

Od dzisiaj zaczynam mala klasc po jedzeniu w nadziei ze mi tak kiedys usnie na noc, bo dotychczas wisiala na rekach jesli nie usnela przy cycu. Smiesznie w tej kolysce placze, widac ze na sile, miauczy jak jakis kotek. Tym dziewczynom ktorym dzieci same w lozeczku po odlozeniu usypiaja to zazdroszcze :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Paper mój też tak miewał i też nie wiedziałam o co chodzi. Czasem jak tak robi daje mu smoczek i sie uspokaja, bo wygląda to tak jakby chciał ssac, a niekoniecznie ma ochotę jeszcze jesc.

reklama
Do góry