reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

dziewczyny to jest ten trądzik niemowlęcy?..

Załączniki

• WP_20161007_003 (2).jpg
    WP_20161007_003 (2).jpg
    827 KB · Wyświetleń: 65
reklama
ja odkladam to zawsze krzyczy ale robie kokon, 10 minut placzu i zasypia albo poprostu lezy. chyba, ze jest glodny albo boli go brzuszek to w tedy musze go wziac. kurde jestem zestresowana bo delicol nam pomogl ale sie skonczyl, babcia mi wyslala w poniedzialek, a dalej nie doszlo . jadl juz 3 razy bez kropelek :( az sie boje co bedzie.. dziewczyny widzialyscie mr b ta zabawke ?

maly dzis konczy 5 tygodni, a ze mnie krew leci ciurkiem.. masakra. juz ktorys raz zakrwawilam ciuchy. nie wiem czy to tak powinno byc, w sumie na poczatku wcale duzo nie mialam.

Ja dzisiaj byłam u gina. Wszystko ok, ładnie zagojone, macica wróciła do swoich rozmiarów. Ha! szkoda tylko , że brzuch jeszcze nie :/ Ale mogę już ćwiczyć. Na wadze jeszcze brakuje 3 kilo do wagi wyjściowej, ale marzy mi się -10 kg :)
Chrzcimy małego w niedzielę 16-go, nawet nie rozglądałam się za jakimś ekstra ciuchem. Ide w kiecce którą kupiłam na wesele w lipcu, nada się ,bo się rozpina po bokach do karmienia. Tylko musze kupić jakies cudownie wyszczuplające rajstopy :) I to chyba czarne, bo wczoraj zauważyłam, że mam na nogach dużo siniaków! Poszłam dziś zrobić morfologię, zobacze jakie będą wyniki. Jedynie czym mogłam się tak poobijać to fotelik z małym przy przenoszeniu. , będe obserwować czy pojawiają się nowe...

reklama
Mika, wyglada jak tradzik. Jesli tradzik to tylko woda i powinno zejść.

Mojej niby zniknęło juz ale ciagle cos wychodzi i ten latopic krem nie nie pomaga tylko ten krem z hydrokortyzonem przepisany przez lekarza. :(

Wysłane za pomocą Tapatalka

Do góry