reklama
sierpniowka
Fanka BB :)
ja odkladam to zawsze krzyczy ale robie kokon, 10 minut placzu i zasypia albo poprostu lezy. chyba, ze jest glodny albo boli go brzuszek to w tedy musze go wziac. kurde jestem zestresowana bo delicol nam pomogl ale sie skonczyl, babcia mi wyslala w poniedzialek, a dalej nie doszlo . jadl juz 3 razy bez kropelek az sie boje co bedzie.. dziewczyny widzialyscie mr b ta zabawke ?
sierpniowka
maly dzis konczy 5 tygodni, a ze mnie krew leci ciurkiem.. masakra. juz ktorys raz zakrwawilam ciuchy. nie wiem czy to tak powinno byc, w sumie na poczatku wcale duzo nie mialam.
niunia102
Sierpniowka moze tak byc bo mi pod koniec pologu tez lecialo i myslalam ze to okres ale niestety to nie byl okres :-(
sierpniowka
Okay [emoji85] ulga. Dziewczyny zostałam tak osrana za przeproszeniem, ze masakra. Znow.
Mamakulka
Nie wiem kochane , u mnie to samo co u.Was. co to.kurde jest???? Masakra jakaś. Mąż właśnie małego waży co tam od wczoraj
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzisiaj byłam u gina. Wszystko ok, ładnie zagojone, macica wróciła do swoich rozmiarów. Ha! szkoda tylko , że brzuch jeszcze nie :/ Ale mogę już ćwiczyć. Na wadze jeszcze brakuje 3 kilo do wagi wyjściowej, ale marzy mi się -10 kg
Chrzcimy małego w niedzielę 16-go, nawet nie rozglądałam się za jakimś ekstra ciuchem. Ide w kiecce którą kupiłam na wesele w lipcu, nada się ,bo się rozpina po bokach do karmienia. Tylko musze kupić jakies cudownie wyszczuplające rajstopy I to chyba czarne, bo wczoraj zauważyłam, że mam na nogach dużo siniaków! Poszłam dziś zrobić morfologię, zobacze jakie będą wyniki. Jedynie czym mogłam się tak poobijać to fotelik z małym przy przenoszeniu. , będe obserwować czy pojawiają się nowe...
Chrzcimy małego w niedzielę 16-go, nawet nie rozglądałam się za jakimś ekstra ciuchem. Ide w kiecce którą kupiłam na wesele w lipcu, nada się ,bo się rozpina po bokach do karmienia. Tylko musze kupić jakies cudownie wyszczuplające rajstopy I to chyba czarne, bo wczoraj zauważyłam, że mam na nogach dużo siniaków! Poszłam dziś zrobić morfologię, zobacze jakie będą wyniki. Jedynie czym mogłam się tak poobijać to fotelik z małym przy przenoszeniu. , będe obserwować czy pojawiają się nowe...
niunia102
Mamakulka i jak z waga :-)
Mammyblue mam to samo uda w siniakach ale u mnie napewno od wnoszenia gondoli na 2 pietro:-)
Mammyblue mam to samo uda w siniakach ale u mnie napewno od wnoszenia gondoli na 2 pietro:-)
reklama
Mika, wyglada jak tradzik. Jesli tradzik to tylko woda i powinno zejść.
Mojej niby zniknęło juz ale ciagle cos wychodzi i ten latopic krem nie nie pomaga tylko ten krem z hydrokortyzonem przepisany przez lekarza.
Wysłane za pomocą Tapatalka
Mojej niby zniknęło juz ale ciagle cos wychodzi i ten latopic krem nie nie pomaga tylko ten krem z hydrokortyzonem przepisany przez lekarza.
Wysłane za pomocą Tapatalka