reklama
A
a_gosc
Gość
wieczorem przetrzymuję ją trochę. Zapalam światło aby nie spała. lub nosimy ją więcej aby miała już nas dość
Ja już bym chętnie poćwiczyła ale po cc się boję. Nie chodzi mi o brzuszki ale takie poskakanie przy muzyce.
Ja właśnie wczoraj wzięłam się za Tosię. Bo ostatnio zdarzało się jej usnąć o 17-18 i spać do 23-24. Przetrzymałam ją do 21.30, to obudziła mi się o 2 a potem o 6. Nie wiem jak to przesunąć na jeszcze późniejszą godzinę, żeby mi pospała do tej 4 od wieczora.
Aza, my karmimy około 22.30 lub 23. I wtedy śpi do 3.30 lub do 4. Później budzi się już rano ok 8.
A tak do tej 22 to mi nie śpi. Płacze czasem, to bierzemy zasnie na 15 minut to znowu się budzi. Wczoraj to ciężko trochębyło na wieczór bo bardzo niegrzeczna była.
A tak do tej 22 to mi nie śpi. Płacze czasem, to bierzemy zasnie na 15 minut to znowu się budzi. Wczoraj to ciężko trochębyło na wieczór bo bardzo niegrzeczna była.
A
a_gosc
Gość
Problem w tym, że musiałabym pilnować jej już od godziny 17 by nie usnęła do tej 22.30 -23. A to jeszcze dla niej trochę ciężkie żeby tyle nie spała.
No nam zasypia tak przez dzień na krotko.. na 10, 15 minut. Własnie mi tu ryczy bo nic jej nie pasuje. Jesc tez nie chcę jej dawać teraz bo mi zjada mało i później dojada tak nie regularnie. Wkurza sie bo chce podniesc glowe i nie może. Na rekach tez teraz nie dobrze.
Na potówki to chyba kąpiel w krochmalu dobra.
Na potówki to chyba kąpiel w krochmalu dobra.
polcia177
Fanka BB :)
Mika ale słodziak z tego Wiktorka
Jaspis a twoja Laura juz super trzyma głowe moja jeszcze az tak wysoko nie daje rady.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Jaspis a twoja Laura juz super trzyma głowe moja jeszcze az tak wysoko nie daje rady.
polcia177
Moja miala potowki ale lzej ubierałam i same zeszły nic szczegolnego sie z tym nie robi
reklama
niunia102
Mika ale slodziak:-)
Na potowki kapiel w krochmalu albo w nadmanganianie potasu(to fioletowe)
Co do cwiczen po cc pani dr mi mowila ze 3 miesiace basen po 2 miesiacach a tak to spacery i lekkie cwiczenia nie obciazajace brzuch mizna robic
Co do ogarniecia ja u fryzjwra bylam obciac i wyprostowac wlosy co do makijazu to mlody pozwala sie mi pomalowac:-) a paznokciw ostatnio malowalam u kosmetyczki:-) jak szlam do fryzjera to zostawilam butle mezowi i powiedzialam ze wychodze takze jakos sobie radze:-) albo mlody jest tak grzeczny ze ja moge cos przy sobie zrobic:-)
Na potowki kapiel w krochmalu albo w nadmanganianie potasu(to fioletowe)
Co do cwiczen po cc pani dr mi mowila ze 3 miesiace basen po 2 miesiacach a tak to spacery i lekkie cwiczenia nie obciazajace brzuch mizna robic
Co do ogarniecia ja u fryzjwra bylam obciac i wyprostowac wlosy co do makijazu to mlody pozwala sie mi pomalowac:-) a paznokciw ostatnio malowalam u kosmetyczki:-) jak szlam do fryzjera to zostawilam butle mezowi i powiedzialam ze wychodze takze jakos sobie radze:-) albo mlody jest tak grzeczny ze ja moge cos przy sobie zrobic:-)