reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja juz mam drugą hybryde ale zawsze końcówka w biegu bo mała zaczyna sie budzić i domagać jedzonka. Ostatnio babcia była na spacerku to nie tak źle ale tez ledwo zdązylysmy zrobic hehe
U nog juz gorzej pomalowalam 2tyg temu ostatnio udalo mi sie obciac ale nie pomalować:p

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
mamakulka super pomysl na chwile samotnosci haha ja wczoraj mialam wyrzuty bo powiedzialam, ze ide sie wykapac i zaleglam w wannie zaraz przyszedl co ja tyle robie i przeciez sie umawialismy, ze kapiel wieczorem a w ciagu dnia prysznic, no kabaret [emoji23]

Natchnelyscie mnie na te paznokcie. Przed ciaza rzadko kiedy mialam niepomalowane a teraz jakos nie moge sie zmobilizowac. Jedyne wyjscie to chyba wlasnie jakas hybryda zeby za czesto do nich nie zagladac :)

Zainspirowana Waszymi spacerami z rozbudzonymi maluchami dzisiaj wlozylam do wozka przytomna ale spiaca i oczywiscie jak tylko wyszlysmy na dwor to byl krzyk ale nie dalam za wygrana, szlam dalej i mala usnela, ale byla ulga :D w tym tygodniu bede tak praktykowac[emoji14]
Ale dzisiaj wiatr. Malo mi glowy nie urwalo.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziś deszcz wiec chyba nigdzie nie wyleze.

Ja tak czy siak mam prysznic wiec nie zalegne w wannie ale ja nie lubię.

Ja przed ciążą nie tolerowalam u siebie niepomalowanych paznokci. I teraz cholera nie malowałam strasznie dlugo. Mam wrażenie , że moje paziksy wyglądają jak parówki bez lakieru. Damn.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Na śmierć zapomniałam o tych zdjęciach a wyszedł cudnie, więc muszę Wam je pokazać. :D

Załączniki

• 636106668793456517.jpg
    636106668793456517.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 85
  • 636106668894608398.jpg
    636106668894608398.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 86
A u nas leje i tak do końca tygodnia:( Ciemno i liście już spadają. Też nigdzie nie wyjdę raczej.
Mała mało mi śpi już przez dzień. Tylko drzemki krótkie. W nocy przynajmniej raz sie budzi.

Moja dziś też pięknie spała od 22- 4 potem zjadła i do rana :) kochana

Nati nie pomogę bo nie mam pojęcia ale myślę że spokojnie możesz poczekać do jutra na wizytę:)

Ja coś ogarnąć się nie mogę miałam ćwiczyć i jakoś brak chęci :/ a w ciąży sobie obiecywałam że po pologu zaczynam i dupa
nie wiem jak tu się zmotywowac

reklama
Zazdroszczę że Wasze dzieci tyle śpią w nocy. Mój jutro 4 tygodnie będzie miał a każda noc inna i na ogół co najmniej połowa bez snu...w dzień potrafi pospać np od 11:30-15 a potem 17-18. Tak myślę czy go siłą nie przetrzymać od 16 przytomnego żeby w nocy pospał...boję się że będzie tak wymordowany że nie będzie mógł zasnąć i będzie długo się awanturował...

Do góry