reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

No ja mam nadzieję taka nie będę.. Bo dziecku będę robić krzywdę. No mają niby ja tego nie słyszałam więc jej zdaniem można. Ale to i tak najmniej przykra rzecz jaka powiedziała. Olalabym ja ale najbardziej wkurza mnie, że mąż jest po jej stronie. Wiem jestem okropna ale czasem żałuję, że jak był ostry konflikt nie postawiłam sprawy jasno albo ja albo ona.

reklama
Agata a miala goraczke?
Sierpniowka rzeczywiscie takie teksty moga wkurzac no i przykrosc sprawic. Najlepiej byloby sie nie przejmowac tylko nie zawsze tak sie da niestety. Najgorsze ze maz nie trzyma Twojej strony. Moze sprobuj z nim pogadac

Sierpniówka współczuje. Ja unikam teściowej jak mogę, ona pielęgniarka na dzieciecym wiec wszystkie rozumy pozjadała, tylko info ma stare i teksty typu : karmi sie co 3 godziny (znają się wasze dzieci na zegarku ? Bo moja nie) nie noś / nie bierz do łożka bo rozpieścisz. A mi sie ciśnie na usta spierdalaj babo, nawet teraz jak to pisze hehe.
Moja sie śmieje codziennie rano :) jak tylko powiem dzień dobry albo akuku na przywitanie to ona aż oczy w podkówki i prezentuje dziąsła :D supet widok, wart tego niewyspania, braku czasu i bólu na porodówce (cały czas pamiętam).
Michasia też ma chyba trądzik na policzkach, krostki takie zaognione, przy dotyku jeszcze bardziej się czerwnią, tak wygląda trądzik ?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja teściowa właśnie wyjechała na 3 miechy do Niemiec bo tam pracuje, także mam chwilowy spokój ;)
Adaś skąpi uśmiechami, cały czas na to czekam, taki pełny szczery uśmiech aż dziąsełka widać :)

Kayah tu rozmowa nic nie da, była jest i zawsze będzie kończyć się awantura albo płaczem. Kamcia ja też niestety pamiętam ten ból i na pewno nie zapomnę jeszcze długo.

1475551027851.jpg

Załączniki

• 1475551027851.jpg
    1475551027851.jpg
    63,5 KB · Wyświetleń: 276
Dziewczyny po cc mam zapytanie co do krwawienia które miały. U mnie pojawiło się w 6 tyg i obficie i po tygodniu przerwy znowu i wylatuje że mnie żywa krew i takie blonki (jak w filecie z kurczaka taka przezroczysta blonka jest czasami) zabarwione krwią jest tego troszku i się martwię że się nie doczyscilam w połogu. Brzuch mnie boli ale znosnie bez gorączki

reklama
Sierpniowka jakie to prawdziwe:p
Kamcia no tak wyglada tradzik ze sa krostki a przy dotyku po karmieniiu i odbiciu sa zaognione az takie plamy na okolo krostek. Radze szybko reagowac bo u nas bez tego kremu co mowiłam latopic by sie nie obyło w pewnym momencie miała calutką twarz.
Ja tez nie zapomne tego bólu myślałam że umre z każdym skurczem, natura fatalnie to wymyśliła przez taki ból człowiek sie zastanawia czy w ogóle mieć kolejne dziecko.
Kurde dziewczyny ja mieszkam na 4tym pietrze moja Wiki wazy ponad 5kg a mi juz kregoslup wysiada jak ją tak codziennie targam w tym foteliku a gdzie tu dalej..

Moja Wiki spała dzisiaj od 23-7 jestem wyspana na maxa robi postepy mimo ze bywają też ciężkie noce :) :)

Ostatnia edycja:
Do góry