reklama
polcia jak dokładnie nazywa się ten krem?Asz ja kupilam labotic krem i poprawa po trzech dniach kolosalna!
Middayjoy moja jak miała miesiąc.
Azamamew moja w dzień wcale nie chce spac tylko drzemki
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
polcia177
Fanka BB :)
Załączniki
polcia177
Jak wychodza jej czasem to smaruje i na drugi dzień nie ma. A miała całą twarz była masakra.
Dziewczyny czy wasze dzieci robią zielonkawe kupki?
Dziewczyny czy wasze dzieci robią zielonkawe kupki?
agata320
Zielona kupka sie robi jak jest długo w pieluszce bo cos tam sie utlenia. Moje sa takie troszkę zielonkawe ale bez śluzu wiec pediatra mowila ze ok, a pokazywałam jej;-) moja dzisiaj cały dzien nie spi, nie wiem co sie stało.. Moze ma jakiś skok ma równe dwa miesiace, ale 2tyd wcześniej urodziłam.. U ginekologa wszystko dobrze, nie martwic sie jak okresu nie bedzie i uważać bo kp to nie zabezpieczenie;-) dopiero obiad jem, fuck co za dzien;-//
Polcia, dzięki. Pójdę jutro kupić. Mojej juz ładna buzia się zrobiła i znowu coś zaczeło wychodzić. Mam kem robiony po którym przechodzi jej ale zawiera hydrocortyzon, więc nie chcę tak często tym smarować.
Polcia a co Twoja je? Mleko Twoje czy mm?
Polcia a co Twoja je? Mleko Twoje czy mm?
sierpniowka
Tekst teściowej do męża na Skype.. Idź go uśpić bo bez Ciebie nie zaśnie.. Żałosne. Wkurwilam sie.
reklama
polcia177
Moje mleko. I nie wiem czy cos jak zjem czy alergia. I czesto ma takie zielonkawe. Jitro mam ostatnia wizyte poloznej ciekawe co mi powie.