reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Paper moj bedzie mial jutro 7 tyg i dopiero ze 3 razy sie usmiechnal do mnie. Probuje zagadywac i rozsmieszac ale jeszcze nie bardzo to dziala

polcia jak dokładnie nazywa się ten krem?
1475513101708.jpg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475513101708.jpg
    1475513101708.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 360
Zielona kupka sie robi jak jest długo w pieluszce bo cos tam sie utlenia. Moje sa takie troszkę zielonkawe ale bez śluzu wiec pediatra mowila ze ok, a pokazywałam jej;-) moja dzisiaj cały dzien nie spi, nie wiem co sie stało.. Moze ma jakiś skok ma równe dwa miesiace, ale 2tyd wcześniej urodziłam.. U ginekologa wszystko dobrze, nie martwic sie jak okresu nie bedzie i uważać bo kp to nie zabezpieczenie;-) dopiero obiad jem, fuck co za dzien;-//

Polcia, dzięki. Pójdę jutro kupić. Mojej juz ładna buzia się zrobiła i znowu coś zaczeło wychodzić. Mam kem robiony po którym przechodzi jej ale zawiera hydrocortyzon, więc nie chcę tak często tym smarować.

Polcia a co Twoja je? Mleko Twoje czy mm?

reklama
Do góry