reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Moja tez dzisiaj strasznie senna, wiekszosc dnia drzemala i miala pobudki na max godzine. Moze niektore maluchy reaguja na pogode tak jak dorosli bo ja mimo ze noc przespana to tez bym dzis tylko spala, tak szaro i ponuro. Za to wczoraj prawie nie zmruzyla oka wiec moze odsypia i to nie kwestia pogody.

Moja sie czasami usmiecha ale tak niesmialo. Nie smieje sie jeszcze w glos ale zdarza sie szerszy usmiech z wypietym jezykiem jak sie maz postara :) teraz ma 7 tyg i juz tak z tydzien to trwa.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ale macie masakryczne tesciowe. Najlepiej te teksty puszczac jednym uchem i wypuszczac drugim choc wiem ze nie latwo. Moja tez mnie czasami wkurza i daje glupie rady ale ja przytakuje a i tak pozniej robie swoje. Jakis czas temu dostalam w prezencie strasznie brzydki dywan do pokoju malej i teraz nie wiem co z nim zrobic, jest okropny.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

sierpniowka jasne, niech cycka jeszcze da

moja tez dzisiaj senna udalo mi sie w koncu dosprzatac po przemeblowaniach jak spala :)

dordaw pokaz :D jak ci sie nie podoba to nie kladz

Polcia moze jeszcze uklad trawienny nie przyzwyczajony. Moja na poczatku tez rozne robila.

Dordaw moja ma teraz 2 msc i wczesniej sie juz usmiechala teraz czesciej ale jeszcze nie slychac aby glosno sie zasmiala.
Co do dywanu to powiedz ze Ci sie cos wylalo np. olej . Albo rozkladaj jak przychodzi a skladaj jak wyjdzie ;)

Sierpniowka.. wkurzylabym sie na taki teks. Masakra.

wysłane z Tapatalka

U nas w czwartek bedzie 8tygodni:-) matemu kilka dni temu zaczol wychodzic slad po szczypieniu w szpitalu a dzis zauwazylam rope powiedzcie mi jak dlugo moze utrzymywac sie slad zanim zrobi sie blizna
Zielone kupki tez u nas sie zdarzaja ale tym sie nie przejmuje
A u nas ostatnie w
Dwa dni to troche gorzej ze spaniem ale na szczescie w nocy mlody spi normalnie

Ja karmilam w drugim pokoju bo ja z jego rodzina nie rozmawiam ale wszystko było słychać. Jak powiedziałam mężowi to powiedział, że nie słyszal i jestem źle nastawiona. Owszem jestem ale po takich przejściach z nią trudno nie być, ja i tak zaciskam zęby. Wnuka wielce chcą oglądać ale głupiej kartki wysłać nie mogli, nie wspomnę o jakimkolwiek głupim " misiu " dla małego. Dajcie spokój. Ja czasem się zastanawiam może faktycznie ja jestem aż tak źle nastawiona.. Czasem jestem przerażona jak to będzie na dłuższą metę.

reklama
Mija miała wysypkę i powiększony węzeł chłonny za uchem a pozatym troche marudziła. Nie było tragedii:-) sierpniowka ale dowaliła, ludzie czasami maja tupet.. Ciekawe jakimi teściowymi my będziemy Oby lepszymi! Ja czasami tez mysle ze przesadzam ale zaraz potem przekonuje sie ze jednak nie;-) doradę mam to samo z sukienka welurowa, no tak mi sie nie podoba! I cały czas leży i czeka na swój debiut, myślałam ze teściowa zapomniała ale ostatnio wlasnie pytała czy dobra juz ta sukienka;-/ bede musiała ja "wystroić" i jechać sie zaprezentować babci:-D

Do góry