reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Moja tez dzisiaj strasznie senna, wiekszosc dnia drzemala i miala pobudki na max godzine. Moze niektore maluchy reaguja na pogode tak jak dorosli bo ja mimo ze noc przespana to tez bym dzis tylko spala, tak szaro i ponuro. Za to wczoraj prawie nie zmruzyla oka wiec moze odsypia i to nie kwestia pogody.

Moja sie czasami usmiecha ale tak niesmialo. Nie smieje sie jeszcze w glos ale zdarza sie szerszy usmiech z wypietym jezykiem jak sie maz postara :) teraz ma 7 tyg i juz tak z tydzien to trwa.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ale macie masakryczne tesciowe. Najlepiej te teksty puszczac jednym uchem i wypuszczac drugim choc wiem ze nie latwo. Moja tez mnie czasami wkurza i daje glupie rady ale ja przytakuje a i tak pozniej robie swoje. Jakis czas temu dostalam w prezencie strasznie brzydki dywan do pokoju malej i teraz nie wiem co z nim zrobic, jest okropny.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

sierpniowka jasne, niech cycka jeszcze da

moja tez dzisiaj senna udalo mi sie w koncu dosprzatac po przemeblowaniach jak spala :)

dordaw pokaz :D jak ci sie nie podoba to nie kladz

Polcia moze jeszcze uklad trawienny nie przyzwyczajony. Moja na poczatku tez rozne robila.

Dordaw moja ma teraz 2 msc i wczesniej sie juz usmiechala teraz czesciej ale jeszcze nie slychac aby glosno sie zasmiala.
Co do dywanu to powiedz ze Ci sie cos wylalo np. olej . Albo rozkladaj jak przychodzi a skladaj jak wyjdzie ;)

Sierpniowka.. wkurzylabym sie na taki teks. Masakra.

wysłane z Tapatalka

U nas w czwartek bedzie 8tygodni:-) matemu kilka dni temu zaczol wychodzic slad po szczypieniu w szpitalu a dzis zauwazylam rope powiedzcie mi jak dlugo moze utrzymywac sie slad zanim zrobi sie blizna
Zielone kupki tez u nas sie zdarzaja ale tym sie nie przejmuje
A u nas ostatnie w
Dwa dni to troche gorzej ze spaniem ale na szczescie w nocy mlody spi normalnie

Ja karmilam w drugim pokoju bo ja z jego rodzina nie rozmawiam ale wszystko było słychać. Jak powiedziałam mężowi to powiedział, że nie słyszal i jestem źle nastawiona. Owszem jestem ale po takich przejściach z nią trudno nie być, ja i tak zaciskam zęby. Wnuka wielce chcą oglądać ale głupiej kartki wysłać nie mogli, nie wspomnę o jakimkolwiek głupim " misiu " dla małego. Dajcie spokój. Ja czasem się zastanawiam może faktycznie ja jestem aż tak źle nastawiona.. Czasem jestem przerażona jak to będzie na dłuższą metę.

reklama
Mija miała wysypkę i powiększony węzeł chłonny za uchem a pozatym troche marudziła. Nie było tragedii:-) sierpniowka ale dowaliła, ludzie czasami maja tupet.. Ciekawe jakimi teściowymi my będziemy Oby lepszymi! Ja czasami tez mysle ze przesadzam ale zaraz potem przekonuje sie ze jednak nie;-) doradę mam to samo z sukienka welurowa, no tak mi sie nie podoba! I cały czas leży i czeka na swój debiut, myślałam ze teściowa zapomniała ale ostatnio wlasnie pytała czy dobra juz ta sukienka;-/ bede musiała ja "wystroić" i jechać sie zaprezentować babci:-D

Do góry