reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

klasc na brzuchu i pilnowac zeby raczki z przodu byly , jak zacznie plakac co po chwili sie dzieje to na plecki i nogi laczyc stopkami i doginac na wysokosc pepka i dotykac lapkami do nich, brawo bic stopkami itp wszystko zeby rozluznione i zgiete byly a dodatkowo przy karmieniu i kazdym trzymaniu nogi zginac, duzo walki bo ona wcale nie chce miec zgietych..

mala spala 21-4 :o obudzilam sie kontrolnie w miedzyczasie ale mysle sobie jeszcze 5min i odlecialam, teraz tez ja ja obudzilam bo wyczulam zapach kupy i mam wyrzuty sumienia bo miala pupke przyschnieta na kupe do pieluszki, plakala strasznie przy zdejmowaniu jej i myciu :( wysmarowalam mascia ale mam wyrzuty sumienia teraz.. chociaz wyspana jestem boze pierwszy raz odkad urodzilam tyle na raz spalam

u mnie w dzien zalezy, ale czesto placze bo zasnac nie moze/za duzo bodzcow musze ja wyciszac z rana jest najgorzej jakby to ze ludzie rozmawiaja, tv jest cicho odpalone i jest jasno bylo dla niej przesada, w cichej ciemnej sypialni jest zupelnie inaczej, czasem musze sie z nia chowac

reklama
Ej ja się obudziłam a Igi spi. Idę tez spać. Mój robi kupę raz dziennie i pociesze Cie ze te przyschniete to nie są po kilku h tylko taki rodzaj. Ja słyszałam kupę bo robi raz i zawsze w dzień idę zmianiac a tam sucharki na tyłku :) idę spać bo się czuje jak czubek

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Bo ma taki mocny sen, że 10 razy go prosiłam żeby podał smoczek, żeby podmienić za cyca i nic i skończyło się płaczem małego. Mówię żeby go potrzymal sekundę, ten coś gada i śpi. Ja druga noc nie sypiam, a on wielki król bo na 8 godzin idzie do pracy [emoji21] mam dziś jakieś negatywne nastawienie do niego, normalnie pewnie by mnie to nie wkurzylo [emoji1]

[emoji173]

My mamy podział. Mimo że mąż idzie do pracy to wstaje dwa razy na przewijanie malucha. Ostatni raz idę ja. Czasem go nie budzę ale to z dobroci serca haha

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba też musimy zrobić podział bo ja nie wyrobię, a w końcu 8 h w pracy to mniej niż siedzenie z dzieckiem 24. Jeszcze nasz nie jest aniołkiem [emoji1][emoji1]

[emoji173]

Sierpniowka śpi w kratkę ale ma takie dni że potrafi cały dzień właśnie nie spać.... Albo skok albo za dużo bodźców które nazbiera przez cały dzień lub najgorsze kolka....

U nas to samo. Trochę mnie pociesza, że też tak masz bo myślałam, że może mu coś jest. Mam nadzieje, że szybko im minie. [emoji7]

[emoji173]

reklama
Sierpniowka. U nas to samo mala potrafiła mi nie spać odv 5.00 do 18.30. Dostawalam szalu bo w nocy max po 2g i usytpianie z karmieniem ponafld godzine.

Ale.....nie chwalac....
Ogłaszam sukces!!!

Zrobilam jej dzis kokon.-tak jak radzilyscie-dzięki!
Wozek.
I okap - lepszy od szumisia!!! :-)

Spała 5.5g plus 4.G A ja obudziłam się przed nią i poszam się umyć i zjeść śniadanie. Sukces w pełni.

powodzenia . Znajdziesz sposob!!!

Do góry