niunia102
Fanka BB :)
A my dopajamy sama woda bo polozna powiedziala ze herbatka tylko jak ma problem z brzyszkiem ale nie chetnie pije wode a i karmienie trwa ok 40 min z przerwami na odbijanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie podobie z karmieniem w nocy w ostatnio. Po kąpieli około 19-20 jedzenie, później około 1 i 4-5. Wtedy nawet można się wyspać. Ale dzisiaj Mlodziutka obudzila się o 4 i do 6 cos ja męczyło,ze nie mogła spać. Ale nie ma jeszcze 2 tygodni wiec stabilizacja dopiero przed nami. Ale sa postępy z kapoela już lepiej bo nie ma krzyku, przy przewijaniu tez się czasami udaje bez krzyku. Jeszcze spacery słabo bo jak syrena się włącza to ciężko uspokoić i spacer max godzinę a ja uwielbiam spacerować i nie mogę się do tego przyzwyczaić. Alejeszcze chwile i na pewno będzie lepiejja tez po 10 min odbijam i po kolejnych 10 znowu mniej brzuszek boli i mniej ulewa
moja podobnie spi, jakos 22-23 potem kolo 3 i kolo 5 nawet da sie pospac
a pierzesz swoje ubrania w innym proszku niz dziecka? moze od twoich ubran wysypuje na polisiach..
smaruję olejem kokosowym
wierzę, u mojego też wyglądało nieciekawie, zaczęło się od czoła, potem zajęło policzki, teraz są już tylko policzki. jak dłużej leży na którym policzku, to te krostki są bardziej zaczerwienione. Poczukaj sobie informacji o tym trądziku , czy u was objawy się zgadzają. Jeśli zmiany nie są ropne, to lekarze i tak niczego nie przepisują.nieciekawą ma tę buźkę, wygląda jak zaniedbany :/ ale to jest myśl spróbuję olejem kokosowym smarować mu pyszczek