reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Wszyscy teraz czytają i wyczytali że takie same objawy są na małoplytkowość i jest ich kilka rodzajów. I zastanawiają się skąd babie wzięła się akurat ta choroba tym bardziej ze nikt w rodzinie nie ma. Chyba że u mnie się zmutowało :-/ Na razie się jakoś trzymamy. Dziadkowie załamani...

reklama
Justyna jaki slodziak:-)
Madgalena bedzie dobrze duzo zdrowia dla Filipa i duzo sily dla ciebie i meza
Beata z tego co pamietam miejsca po szcepieniu jak zaczyna wychodzic slad nie powinno sie moczyc
Co co karmienia przy pierwszym dziecku krepowalam sie ale teraz nie mam jakis oporow staram sie karmic w domu ale jak by sie zdarzylo gdzies na miescie to trzeba znalesc ustronne mniejsce zakryc sie chociazby pielucha i dac dziecku jesc:-) ale nie wywalala bym cyca tak zeby wszyscy widzieli az taka desperatka nie jestem :-)

Czy Waszym Malenstwom też się tak mocno ulewa? Moja wlasciwie w nocy wymiotowala, leciało pod ciśnieniem z buzi i nosa. Wylatuje cały pokarm. Ona ciągle głodna. Spi z nami bo strach zostawic w lozeczku. Nie wiem co robić... :-(

Mojemu sie tez ulewalao i polozna poradzila zeby go odbijac w trakcie jedzenia tsn je ok 10 min odbijamy i je dalej kolejne 10-15 min i znowu odbijamy i mniej mu sie ulewa a mial tak jak ty pisesz ze cale mleko szlo nosem i buzia

Edit juz jestesmy w nowym dziale dzieci uridzone w sierpniu :-)

Dokładnie tak jak niunia mówi ja też chwilę karmię nawet szybciej niż 10min i do góry ładnie odbija i ja dalej a przy okazji zauważyłam że mniej się pręży :) a fontanny szły nosem i buziolkiem.
A moja niunia już druga noc śpi od 22 do 2.30 to dla nas postęp mogę pospać bo wcześniej była tragedia

ja tez po 10 min odbijam i po kolejnych 10 znowu mniej brzuszek boli i mniej ulewa

moja podobnie spi, jakos 22-23 potem kolo 3 i kolo 5 nawet da sie pospac :)

reklama
no to elegancko u ciebie juz niunia, u mnie sa jeszcze momenty w ciagu dnia, ze od cycka do cycka albo z pol godzinna przerwa tylko ale z dnia na dzien coraz lepiej, z ta herbatka koprowa inne dziecko :)

Do góry