reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Justyna i sierpniowka ja w poniedzialek urodzilam o 8 po termonie a mialam sie zglosic na 9tą na wywolanie ale sie ta moja Wiki wyrobila. Obyscoe wy nie musialy i dzidzie same tez wyszly. :)
Magdalena u nas babcia wczoraj juz byla i dzis tez przychodzi bo mowi ze sie stesknila za pierwsza wnusią.
A my jak nie bedzie zoltaczki to jutro po poludniu do domku :)
Azamamew ale mialas wrazeń matko ile stresu. Z cyckiem u mnie poczatki juz mam strupki krwi mala jak sie przyssie to masakra ale najada sie tak mysle. To trzymajcie sie !
Mamakulka my juz pierwsze szczepienie w szpitalu za soba i mała wrocila bez placzu spala i tyle, nie poczula. Ogolnie tez jest grzeczna -niezapeszając hehe i tez jak wariatka sprawdzam ciagle czy oddycha taki juz chyba nasz los:p
Ogolnie rzecz biorac myslalam ze po porodzie bd ze mna gorzej a i fizycznie i psychicznoe jest elegancko. Mała daje mi jakis taki spokoj :) zobaczyny jak dalej w domku.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie zgodziłam się na szczepienie w szpitalu.

Ja to się uspokojenie na chwile po wizycie jutro u lekarza. Jezu normalnie jak na początku ciąży [emoji16]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mój synek szczepienie też miał w szpitalu. Przy mnie był szczepiony.

Te babcie to tak mają... Nie dość że przewrazliwione to i tęsknią podwójnie :p moja mama była u nas tydzień temu i teraz też miała być, ale mąż zaproponował że my odwiedzimy moją mamę z Filipem. Więc zrobił mi niespodziankę i dużą radość a i moja mama szczęśliwa. Spacer też zaliczony z wnukiem :p

Dziewczyny fajnie, że wasze dzieciaczki takie silne, ale czasem takie mocne podnoszenie główki to też nie dobre, tzn mój starszy synek też pięknie na brzuchu trzymał głowę, jak się później okazało miał delikatnie wzmożone napięcie mięśniowe, Ale to mi dopiero rehabiltantka powiedziała, bo polożna i lekarz, że ok.

No moja też tak głowę trzyma jak ja podnoszę do góry żeby jej się odbiło i nie chce oprzeć czyli widzę że większość waszych maluszków tak ma.

Aza dużo zdrówka dla Tosi, teraz już będzie tylko lepiej.

Moja tez podnosi glowe jak ja na brzuszek klade. Tak wlasnie myslalam ze dla jej kregoslupa to nie jest najlepsze, ale ona nie da sobie tej glowki polozyc, chce sie rozglądać.
Kuleczko jak sobie dajesz rade z nocnym markiem ??? Ja ostatnie dni chodze jak wampir.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Z automatu Igi zasypia jak go zostawię na brzuchu u mnie. Trochę się martwię żeby nie zepsuć mu kręgosłupa bo mam brzuch jak poduszka ale co mam zrobić? Przy karmieniu go po prostu odpływam... a on najlepiej śpi od 3 do 6 i od 6 do 9 :) wiec i tak nie ma zle.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

eh dziewczyny chyba wyjdę dziś do domu, nadal w dwupaku :( wczoraj na próbie oksytocynowej miałam skurcze takie już do 90-100% kilka dłuższych nawet ale nic się szyjka nie ruszyła, brak rozwarcia :( jak mnie dwie babki pod rząd zbadały ręcznie to poplamiłam na bladoczerwono, skurcze jeszcze trzymały mnie tak2h po oksytocynie ale słabły aż w końcu czułam tylko słabe co jakiś czas, w nocy to ledwo co :(
strasznie jestem zawiedziona bo tyle tych skurczy było i nic a już mocno liczyłam na to że synek wyjdzie :( zobaczymy co lekarka powie na porannym obchodzie, może jeszcze mnie zbada...

reklama
co za koszmarna noc. w ogole nie było czym oddychac. upal okropny. dobrze ze nie musiałam rodzic bo na pewno bym nie urodzila nie mialam na nic sily. wyszlam teraz do ogrodu bo chyba jedyny moment ze nawet troche chlodno jest. dzis znowu upaly 30 st.

mika no mam na dzieje ze w koncu sie ruszy. moze z ranca znowu ci masaz zrobia. trzymam kciuki

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry