reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Paper jaki sen. rozesmialam dzięki niemu. [emoji1]
Ja cos mam zle samopoczucie. Rycze. Nie chodzi i dziecko ale jakos nie mam. Juz sily na to wszystko. Nie chce tu pisac wszystkiego. Moze to przez te hormony, szpital i jednak w dalszym ciagu bol.

wysłane z Tapatalka

reklama
Papercut-niezly sen :D
Małymi-bedzie lepiej,hormony robią swoje
Mi mała dziś dała w kość mad ranem i czuje ze będę miała ciężki dzień. Ona oczywiście teraz śpi

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Papercut a mi się dzisiaj śniła moja była przyjaciółka, pisałam juz kiedyś jak to nasze drogi się rozeszły dwa lata temu w poprzedniej ciazy. Śniło mi się ze byłam u niej i mnie totalnie olała. Później przyszły jej dzieci które mnie uwielbiały, zaczęły się do mnie tulić i pytać czemu ich nie odwiedzam.
Ja dzisiaj w nocy budziłam sie co 40 min. A jak mi sie rano dobrze spało to córeczka o 6:30 sie obudziła i mam po spaniu... ach uroki macierzyństwa [emoji57]

Peper fajny sen, mi się głupoty śnią jakich mało, np. moja psy biegające w zagrodzie dla koni o_O głupoty jak ich mało...
Juz ogarnęłam wszystkich urodzinowych gości i teraz już tylko czekamy na malą :) chyba wszystko jest gotowe... ah jeszcze laktatora nie mam. Czyli jednak nie gotowe.
Jutro mam mega stresa bo moja mama ma operacje :( miała mieć tydzień temu ale nie było anastezjologa. Ale może i dobrze bo miała taki spadek ciśnienia że aż zedmdlała 50/30 i do tego wysoki puls, czy to możliwe że to ze strachu ? Nigdy nie miała narkozy. Stresa mam mega przez to :(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

jest fotka, jaki sliczny pyzaty bobasek ♡

haha dziewczyny zdrzemnelam sie jeszcze i mialam ciag dalszy snu :D juz bylam po cc mialam wielka blizne, ktora mi sie zaczela rozchodzic, ja patrze a moj tez ma blizne ale ladna i malutka i sie okazalo, ze nam watroby zamienili, gapie sie na ten brzuch, gapie a tu nina sie w brzuchu zaczela ruszac nie wyjeli jej w koncu :D

kamcia mysle, ze mozliwie ze strachu cisnienie moze wariowac..

Ostatnia edycja:
Papercut cóż za sen [emoji1] mi się też śniło, że rodze ale dokładnie nie pamiętam [emoji1] pierwszy raz od nie wiem ile przespalam cała noc! Siku tylko raz! I jestem mniej wyspana niz normalnie [emoji1]

[emoji173]

Aza sliczna ta twoja ksiezniczka :-) az by sie chcialo wycalowac wszystkie te dzieciaczki takie malutkie i kochane :-)
Paper ale sen no masakra mi dla odmiany snilo sie ze starsa corka wpadla pod samochód bo mnie nie sluchala:-( obudzilam sie i balam sie zasnac zeby sen sie nie kontynuował
Ja dzis zaczynam ostatni tc so terminu zostalo mi juz tak niewiele nie wierze :-) a tu zadnych oznak porodu :-( a juz by sie chcialo tulic swoje maleństwo

A jak sie czuja nase szpitalne mamy ??

reklama
Ja znowu tez fatalna noc nie dosc ze zasnelam o 2 to sie budzilam co chwile. Od jakiegos czasu bola mnie rece. Przewaznie lewa w łokciu, czasem palce ale nawet ramie. Jak sie budze czesto mam zdretwiałą i mrowki. Ma moze ktoras podobnie? Mysle ze po czesci pewnie jest to zbieranie wody bo jak myje rece czuje ze palce mam mega spuchniete. Ale czy od tego moze w kosciach bolec..
Eh.. zawsze cos nie moze byc na luzie a chcialam dzis sprzatac i nie wiem tak mnie boli ten łokiec.. snow z tego bolu nie pamietam.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry