reklama
beata0526
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymam kciuki za Was bo mam wrazenie, ze polecicie jedna po drugiej
Ja podczytuje jak karmienie malutka wtedy jest chwila w ogole to boje sie zeby mojej corci zoltaczka przeszla bo dalej Taka zolta co mnie bardzo martwi:/
Moj 2 latek strasznie przezyl nowa sytuacje, najpierw to, ze tydz mnie w domu nie bylo, pomimo, ze krzywda mu sie nie dziala a teraz, ze zjawilam sie z nowym lokatorem. Przez Sen okropnie sie rzuca, placze, wola mnie najpierw sie chce przytulic potem mnie odpycha, strasznie sie poci, jest problem zeby usnal w dzien. Rozmawiamy z nim tulimy go, staramy sie poswiecac duzo czasu, juz wiecej brak pomyslow, Nie Wiem jak mu pomoc, zaczynam sie o niego bac.
Ania ja nawet Nie wiedzialam o tej ustawie dobrze, ze napisalas.
Agata sprawdz sobie paskami czy to Nie wody, bo jezeli wody sie sacza dlugo to Moze byc infekcja a potem sie na dzidziusiu odbija, tak mi powiedziala pani neonatolog jak badala mi corcie, bo przeciez jak mnie przyjmowali to lekarz mial watpliwosci czy odchodza mi wody czy sobie popuszczam...
Ja podczytuje jak karmienie malutka wtedy jest chwila w ogole to boje sie zeby mojej corci zoltaczka przeszla bo dalej Taka zolta co mnie bardzo martwi:/
Moj 2 latek strasznie przezyl nowa sytuacje, najpierw to, ze tydz mnie w domu nie bylo, pomimo, ze krzywda mu sie nie dziala a teraz, ze zjawilam sie z nowym lokatorem. Przez Sen okropnie sie rzuca, placze, wola mnie najpierw sie chce przytulic potem mnie odpycha, strasznie sie poci, jest problem zeby usnal w dzien. Rozmawiamy z nim tulimy go, staramy sie poswiecac duzo czasu, juz wiecej brak pomyslow, Nie Wiem jak mu pomoc, zaczynam sie o niego bac.
Ania ja nawet Nie wiedzialam o tej ustawie dobrze, ze napisalas.
Agata sprawdz sobie paskami czy to Nie wody, bo jezeli wody sie sacza dlugo to Moze byc infekcja a potem sie na dzidziusiu odbija, tak mi powiedziala pani neonatolog jak badala mi corcie, bo przeciez jak mnie przyjmowali to lekarz mial watpliwosci czy odchodza mi wody czy sobie popuszczam...
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Magdalena gratulacje!!!życzę dużo radości z Filipka
A w ogóle jak wygląda sprawa płci? Jest przewaga chłopców czy dziewczynek?
Która kolejna? :-)
Sent from my SM-G800F using Forum BabyBoom mobile app
A w ogóle jak wygląda sprawa płci? Jest przewaga chłopców czy dziewczynek?
Która kolejna? :-)
Sent from my SM-G800F using Forum BabyBoom mobile app
Asiunia1988
U nas zmiana planów, pojechałam do lekarki po skierowanie na cc zbadała mnie szyjki brak ale rozwarcia też, na ktg wychodzą regularne skurcze i jutro rano kładę się do szpitala a w środę cc o ile do tej pory nie zacznę rodzic samoistnie. Ostatnie porządki w domu, pakowanie torby i witamy synka na świecie <3
Dominika81
aniołkowa.mama - mamy na razie 5 chłopców I 4 dziewczynki
a która następna to już zagadka
a która następna to już zagadka
Karolanka
Magdalena gratulacje!!!!!!
Ja dziewczynki mam termin na 6.08 ale chadzam z rozwarciem 2 cm co chwilę brzuch pobolewa, wizyta na 3.08 i 3.08 wysyłam mojego 9 latka na tydzień na obóz i mogę iść rodzić na spokojnie [emoji39]
Widzę że większość podobnie jak ja miała nieprzespana nocke ale zaczęłyśmy wyczekiwany sierpień więc już z górki.
Na poprawę humoru właśnie podałam do stołu podwieczorek [emoji39][emoji39][emoji39]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziewczynki mam termin na 6.08 ale chadzam z rozwarciem 2 cm co chwilę brzuch pobolewa, wizyta na 3.08 i 3.08 wysyłam mojego 9 latka na tydzień na obóz i mogę iść rodzić na spokojnie [emoji39]
Widzę że większość podobnie jak ja miała nieprzespana nocke ale zaczęłyśmy wyczekiwany sierpień więc już z górki.
Na poprawę humoru właśnie podałam do stołu podwieczorek [emoji39][emoji39][emoji39]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Tak jestmammyblue czyli masz cc teraz 3.08?
To mamy dokładnie tak samojutro rano kładę się do szpitala a w środę cc o ile do tej pory nie zacznę rodzic samoistnie. Ostatnie porządki w domu, pakowanie torby i witamy synka na świecie <3
reklama
niunia102
Kochana ale mi smaka na nalesniki narobils chyba zaraz polece po jakies owoce i bita smietane o tez zrobie nalesnikiI