reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja się nie przekręcam juz w ogóle z boku na bok bo nie ma takiej możliwości u mnie. Musiałabym wstać i od nowa się położyć. Masakra

Hermit powiem Ci, że tylko w pl taka opieka na to wygląda. Dziwne aż ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cholerka no to przykro mi Monis.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Agata, Peper co to za próby zbicia się w kolejkę ?? Nie wolno i koniec ! Kolejka rzecz świeta ! ;) zaciskać nogi i dzielnia trzymać do terminów.
Ja od 3 nocy nie wstawałam na siku, nie wiem, chyba mi się pęcherz powiekszył.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

moniczka - czyli masz nieco przekroczone?
nie martw się, niedużo, to może nie bedzie źle.

hermit - no, jednak z tym prowadzeniem ciąży nie mamy tak źle jak w krajach zachodnich.
tu się jeszcze dzieckiem przejmują, podstrzymują zagrożone ciąże, monitorują itd.

Mi w szpitalu przy pierwszej ciąży też mówili, ze skończony 37 tc to ciąża donoszona.

Mój brzuch już dawno nisko,ale to kwestia stanu mięśni po pierwszej ciąży. W pierwszej ciąży do końca wysoko był.

agata320 dobrze, że wszystko sprawdzone i jesteś w domu.
moniczka nie znam się na tych wynikach, ale skoro do szpitala to chyba dobrze nie jest, wszystko ci uregulują i będzie ok

Wolałabym żeby zrobili mi kilka dodatkowych wizyt czy badań niż niepokoić się czy wszystko na pewno jest ok. Nie wiem czy moje dziecko jest małe, duże bo nie sprawdzają, pozycję ustalają dotykając brzucha a rozwój oceniają mierząc wielkość brzucha. Pozostaje liczyć tylko na to ze wszystko jest w porządku, w końcu nie ja jedna przechodzę tutaj ciążę.

Zazdroszczę Wam tej opieki w Polsce, przez całą ciążę położna nie sprawdzała mi szyjki, rozwarcia ani nie miałam ktg- nie wiem czy tutaj w ogóle robią...

Ostatnio nie mam problemów ze spaniem tylko trochę bolą mnie biodra i budzę się za każdym razem jak trzeba się przekręcić z boku na bok. Nawet na siku nie wstaję a zdarzało mi się nawet 2 razy w ciągu nocy ;)
Też im zazdroszczę [emoji1] ktg miałam tylko w szpitalu po stulczce samochodowej takto nic.. Jedna morfologia pod koniec grudnia z której stwierdzili ciążę i badanie ginekologiczne w styczniu czy mogę urodzić naturalnie. Nie przejmuj się. Nie jesteś sama

[emoji173]

reklama
Do góry