reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Moniczka w szpitalu posprawdzaja czy wszystko ok i pod opieką:-) i szybko wrócisz spokojna do domu

Dziewczyny nie ma to tamto w pl mamy dobra opieke podczas produ:-) współczuję dziewczynon ktore mieszkaja za granoca no ale jalesli tam maja taki system i sie sprawdza nie pozostaje nic innego tylko ufać fachowca

reklama
Niunia ja im kompletnie nie ufam! [emoji1] już nie raz się przyjechałam, a teraz rozmawiałam z lekarzem na temat uplawow, nie zbadał mnie, przepisał maść.. Idę do apteki a pani mówi, że mi tego nie sprzeda bo w zaawansowanej ciąży nie można [emoji1] to tylko jeden z przykładów.. W Polsce co jak co ale opieka kobiet w ciąży jest fantastyczna! i co najważniejsze jest taka możliwość jak pójście prywatnie a tutaj niestety nie. Najgorsza jest ta bezsilność, że czegoś nie wiesz a nie masz jak sprawdzić i kogo się zapytać. Przynajmniej dla mnie ;(

[emoji173]

agata nic nie mowila na temat przenoszenia bo mnie to e ogole nie dotyczy, mi zwiekszyla dawke z 3x2 na 4x2 zeby zwalczyc te skurcze co mam

mrs hermit to co na wizyte sie przychodzi pogadac tylko nie ma zadnego badania reka?

moniczka o masz.. widzisz dobrze, ze sprawdzilas szybko wiadomo co i jak przynajmniej, wspolczuje bardzo dawaj znac co tam w szpitalu wymyslili

Moniczka informuj na bieżąco co ustalili. Bedzie wszystko oki! ;) paper czyli ja narazie tez bede brała ten magnez bo mam jeszcze go pełno to co ma sie marnować.. Dziewczyny współczuje Wam tego ze opieka wyglada inaczej, wiem sama po sobie ze jak mi zlecają więcej i sprawdzają jestem spokojniejsza. Tak samo czekam z niecierpliwoscią na każde usg;-) a na samym początku jak jeszcze ruchów nie czułam to sie cieszyłam jak głupek jak słyszałam ze wszystko super;-)

Ta końcówka ciąży to chyba każdemu daje popalić. Ja to od rana mam schize ze nie czuje ruchów. Tzn jak pomaltretuje brzuch to coś tam się kopnie ale sama z siebie to generalnie słabo. Nie wiem czy tylko taka leniwa mała zołza dzisiaj jest, czy się stresowac... :-/

agata nic nie mowila na temat przenoszenia bo mnie to e ogole nie dotyczy, mi zwiekszyla dawke z 3x2 na 4x2 zeby zwalczyc te skurcze co mam

mrs hermit to co na wizyte sie przychodzi pogadac tylko nie ma zadnego badania reka?

moniczka o masz.. widzisz dobrze, ze sprawdzilas szybko wiadomo co i jak przynajmniej, wspolczuje bardzo dawaj znac co tam w szpitalu wymyslili
Dokładnie. Wywiad jak się czuję, badanie moczu i ciśnienia, słuchanie bicia serca detektorem tetna i tyle.

Dor ja też schizuje od czasu do czasu.
Wydaje mi się, że jak czujesz to nie ma co panikować chyba? Juz mają szkraby mało miejsca to śpią z nudów.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moja tez ma leniwe dni. Albo leniwe pory dnia. Ale zawszs jak ja pobudze to sie rusza. Dzis za to caly dzien wygibasy w brzuszku.

Ja wypralam dzis dwie ostatnie pralki z wkladem do wozka. Przecieradelka do lozeczka do wozka i takie tam :) ciesze sie w weekend bedzie wszystko juz gotowe w pokoiku dzidzi :)

Dzis intensywny dzionek pranie prasowanie spacerek do babci gotowanie itd

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry