reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dzień dobry kobietki! ;-)
Dzisiaj miałam nie przyjemną noc, to chyba efekt zmiany poduszki na mniejszą, ale koniec z tym wracam do tamtej.
Co do ucisków na narządy to mój synek też upatrzyl sobie chyba żołądek bo czasami to jest taki ból że nie wiem czy się zgiąć w pół czy wyprostować :/
Mój mąż sobie wytypował że urodze za 2 tygodnie 14 stego. Haha dobre, może jeszcze mi godzinę powie jak ma jakieś wtyki u synka w brzuchu :p
Mnie znowu nachodzą babskie myśli... Typu fryzjer i kombinacja z włosami.

Plus jest taki że paciorkowca nie mam więc kolejne do odchaczenia. Jutro badanie moczu znowu i w czwartek gin.

Miłego i spokojnego tygodnia wszystkim nam życzę.

Papercut ja w pierwszej ciąży też nie miałam przepowiadajacych skurczu. Jednego wieczora, 4 dni przed terminem zaczął mnie boleć brzuch,jak na okres, i tak co chwilę i mocniej i się domyslilam, że to chyba skurcze :-) rano pojechałam do szpitala, po południu synek był na świecie :-)
Teraz mam różne bóle, twardnienia i skurcze też, Ale każdy z tych boli jest inny :-)

Aniolkowa mama super, że Kubuś tak dobrze sobie radzi :-) trzymam kciuki za Was!

Miłego dnia :-)

mam nadzieje, ze w ogole mnie to ominie, a jak juz to bede miec te przepowiadajace bo kompletnie zielona jestem jesli chodzi o to kiedy ewentualnie do szpitala jechac jakby sie zaczelo na to cc

tez mam rozne dziwne bole i ciagniecia ale zadnej regularnosci nie ma w tym wszystkim

Papierut-ja w środę wypadł czop i zaczęły Sączyc się wody. W czwartek od rana skurcze i w piątek o 5;23 urodziłam.wiec w sumie tak. Ani jednego skurczy wcześniej

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
a jak sie sacza wody to trzeba do szpitala juz jechac? czy tylko jak na raz odejda to iles godzin (6?) ma sie na dojechanie?

Ja tez sie boje ze mogę nie zauważyć kiedy zacznie sie poród :-). W pierwszej ciazy miałam wywoływany poród po terminie, wiec byłam juz w szpitalu pod kontrola. Boje sie ze przez ta skracająca szyjkę i częste skurcze nie zdążę do szpitala. Boje się ze akurat będę sama z córeczką, zaprzyjaźnionych sąsiadów nie będzie w domu, mąż nie zdąży po mnie dojechać, wszyscy znajomi wyjada na wakacje, mama utknie w korku... Jakieś czarnowidztwo i strach mnie ogarnął ;-)

Dziewczyny mam takie pytanko.. wiekszosc pewnie chce karmic piersia, czy zastanawialyscie sie jakie suplementy przyjmowac ? musze zrobic zapas z polski :huh:

reklama
Do góry