reklama
Magdalena T.
Fanka BB :)
Dzień dobry kobietki! ;-)
Dzisiaj miałam nie przyjemną noc, to chyba efekt zmiany poduszki na mniejszą, ale koniec z tym wracam do tamtej.
Co do ucisków na narządy to mój synek też upatrzyl sobie chyba żołądek bo czasami to jest taki ból że nie wiem czy się zgiąć w pół czy wyprostować :/
Mój mąż sobie wytypował że urodze za 2 tygodnie 14 stego. Haha dobre, może jeszcze mi godzinę powie jak ma jakieś wtyki u synka w brzuchu
Mnie znowu nachodzą babskie myśli... Typu fryzjer i kombinacja z włosami.
Plus jest taki że paciorkowca nie mam więc kolejne do odchaczenia. Jutro badanie moczu znowu i w czwartek gin.
Miłego i spokojnego tygodnia wszystkim nam życzę.
Dzisiaj miałam nie przyjemną noc, to chyba efekt zmiany poduszki na mniejszą, ale koniec z tym wracam do tamtej.
Co do ucisków na narządy to mój synek też upatrzyl sobie chyba żołądek bo czasami to jest taki ból że nie wiem czy się zgiąć w pół czy wyprostować :/
Mój mąż sobie wytypował że urodze za 2 tygodnie 14 stego. Haha dobre, może jeszcze mi godzinę powie jak ma jakieś wtyki u synka w brzuchu
Mnie znowu nachodzą babskie myśli... Typu fryzjer i kombinacja z włosami.
Plus jest taki że paciorkowca nie mam więc kolejne do odchaczenia. Jutro badanie moczu znowu i w czwartek gin.
Miłego i spokojnego tygodnia wszystkim nam życzę.
Papercut ja w pierwszej ciąży też nie miałam przepowiadajacych skurczu. Jednego wieczora, 4 dni przed terminem zaczął mnie boleć brzuch,jak na okres, i tak co chwilę i mocniej i się domyslilam, że to chyba skurcze :-) rano pojechałam do szpitala, po południu synek był na świecie :-)
Teraz mam różne bóle, twardnienia i skurcze też, Ale każdy z tych boli jest inny :-)
Aniolkowa mama super, że Kubuś tak dobrze sobie radzi :-) trzymam kciuki za Was!
Miłego dnia :-)
Teraz mam różne bóle, twardnienia i skurcze też, Ale każdy z tych boli jest inny :-)
Aniolkowa mama super, że Kubuś tak dobrze sobie radzi :-) trzymam kciuki za Was!
Miłego dnia :-)
papercut
mam nadzieje, ze w ogole mnie to ominie, a jak juz to bede miec te przepowiadajace bo kompletnie zielona jestem jesli chodzi o to kiedy ewentualnie do szpitala jechac jakby sie zaczelo na to cc
tez mam rozne dziwne bole i ciagniecia ale zadnej regularnosci nie ma w tym wszystkim
tez mam rozne dziwne bole i ciagniecia ale zadnej regularnosci nie ma w tym wszystkim
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Papierut-ja w środę wypadł czop i zaczęły Sączyc się wody. W czwartek od rana skurcze i w piątek o 5;23 urodziłam.wiec w sumie tak. Ani jednego skurczy wcześniej
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
niunia102
Mi przy córce zaczely sie saczyc wody ok 12 w nocy żadnych skurczy rano mialam juz rozwarcie na 10 i szybka decyzja o cc a o 8:22 przyszła na świat
Angelikaaa
Ja tez sie boje ze mogę nie zauważyć kiedy zacznie sie poród :-). W pierwszej ciazy miałam wywoływany poród po terminie, wiec byłam juz w szpitalu pod kontrola. Boje sie ze przez ta skracająca szyjkę i częste skurcze nie zdążę do szpitala. Boje się ze akurat będę sama z córeczką, zaprzyjaźnionych sąsiadów nie będzie w domu, mąż nie zdąży po mnie dojechać, wszyscy znajomi wyjada na wakacje, mama utknie w korku... Jakieś czarnowidztwo i strach mnie ogarnął ;-)
sierpniowka
Dziewczyny mam takie pytanko.. wiekszosc pewnie chce karmic piersia, czy zastanawialyscie sie jakie suplementy przyjmowac ? musze zrobic zapas z polski
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Papercut.-ja jechałam.bo mocno krwawilam przy tym.
Sierpniowe ja karmie i póki co nic nie biorę
Sierpniowe ja karmie i póki co nic nie biorę