reklama
niunia102
Fanka BB :)
Zamawialam w niedziele wieczorem w srode po poludniu mialam do odbioru w paczkomacieszybkie pytanie mam do tych, które zamawiały w c&a - ile czekałyście na paczkę????
A
a_gosc
Gość
Ja też miałam dziś gorszy dzień, ale to się nazbierało. Teraz piątek i sobota były u nas potwornie gorące, już wcześniej miałam problemy z piekącą skórą brzucha pod biustem, a przez te gorąco to się tylko pogorszyło i mam małe poparzenia, piecze jak nie wiem. W nocy śpię już tylko w majtkach, żeby nie dotykać tam skóry. Od jakiegoś czasu ubieranie na siebie biustonosza to dla mnie przykry obowiązek i przy każdej możliwej okazji go ściągam. I dziś już na całego mnie piecze, przeczekam do czwartku i może na wizycie gin mi coś poradzi
polcia177
Fanka BB :)
No wlasnie zamierzam sie wybrac z ta noga do lekarza bo chyba zle stanelam lub tym masazerem sobie cos zrobilam..
Co do stanika odkad urosly mi piersi tez nienawidze i ubolewam ..
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Co do stanika odkad urosly mi piersi tez nienawidze i ubolewam ..
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
ciekawe co tam słychać u aniołkowej mamy i Kubusia odezwij się kochana !
Podczytuje was ale nie zawsze mam czas odpisać, ale dziękuje ze pytasz :-)
Kubus dobrze sie rozwija i rośnie. We wtorek skończy 4 tygodnie (32tc) i widać ogromną różnice. Juz jest taki dojrzały :-) mimo, ze nadal malutki bo waży ponad 1.5 kg. W tym tygodniu zaczęliśmy przestawianie do piersi i ma odruch ssania - ciągnie jakby od zawsze wiedział jak to sie robi :-) teraz bedziemy pomału próbować karmić po kilka kropelek zeby zobaczyć jak z połykaniem. Jest kochany, zaczyna sie rozglądać i robić minki.
Huppymum gratulacje!! Kolejna rozpakowana. Teraz sie zrobi wysyp :-)
Zycze wam lekkiej koncówki ciąży kochane i krótkich i lekkich porodów!! Czekamy na kolejne maluszki
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Papierut-ja w pierwszej ciąży nie miałam skurczy przepowiadajacych w ogóle więc może nie będziesz miała.
Aniołów-rowniez gratuluję [emoji323] i zdrowia dla synka
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołów-rowniez gratuluję [emoji323] i zdrowia dla synka
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom