reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Teraz to już przez ten najbliższy miesiąc -dwa to myślę, że niestety będziemy co chwilę na coś narzekać :-( dobrze, że możemy się tu nawzajem wspierać w tych dolegliwościach! Ja też gorszy dzień dziś....

Dobrej nocy!

reklama
Jaspis ja zamawialam z odbiorem w sklepie. Zamówiłam w czwartek a w poniedzialek już odbieralam.

Myślę, że z paczką do domu powinno być podobnie

Hmmm dziwne z tą noga może pokaż się choćby lekarzowi ogólnemu?

Mnie dzisiaj dość złapały te skurcze ale po kąpieli puścilo.. Zobaczymy w nocy
Ah jeszcze półtora tygodnia i mogę śmiało rodzic :-)

Ja też miałam dziś gorszy dzień, ale to się nazbierało. Teraz piątek i sobota były u nas potwornie gorące, już wcześniej miałam problemy z piekącą skórą brzucha pod biustem, a przez te gorąco to się tylko pogorszyło i mam małe poparzenia, piecze jak nie wiem. W nocy śpię już tylko w majtkach, żeby nie dotykać tam skóry. Od jakiegoś czasu ubieranie na siebie biustonosza to dla mnie przykry obowiązek i przy każdej możliwej okazji go ściągam. I dziś już na całego mnie piecze, przeczekam do czwartku i może na wizycie gin mi coś poradzi:(

No wlasnie zamierzam sie wybrac z ta noga do lekarza bo chyba zle stanelam lub tym masazerem sobie cos zrobilam..

Co do stanika odkad urosly mi piersi tez nienawidze i ubolewam ..

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

ciekawe co tam słychać u aniołkowej mamy i Kubusia :) odezwij się kochana !

Podczytuje was ale nie zawsze mam czas odpisać, ale dziękuje ze pytasz :-)
Kubus dobrze sie rozwija i rośnie. We wtorek skończy 4 tygodnie (32tc) i widać ogromną różnice. Juz jest taki dojrzały :-) mimo, ze nadal malutki bo waży ponad 1.5 kg. W tym tygodniu zaczęliśmy przestawianie do piersi i ma odruch ssania - ciągnie jakby od zawsze wiedział jak to sie robi :-) teraz bedziemy pomału próbować karmić po kilka kropelek zeby zobaczyć jak z połykaniem. Jest kochany, zaczyna sie rozglądać i robić minki.

Huppymum gratulacje!! Kolejna rozpakowana. Teraz sie zrobi wysyp :-)

Zycze wam lekkiej koncówki ciąży kochane i krótkich i lekkich porodów!! Czekamy na kolejne maluszki

reklama
Do góry