reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

O masakra. Ja dzisiaj na ten żołądek to myslslam ze oszaleje. Dalej taki dyskomfort czuje .

Ja to oddychać nie mogę w sensie ciężej mi jak mam skurcz tego braxtona .

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
to tez tak mam na szczescie od tego lezenia sie ogarnelo troche to twardnienie brzucha, jak byl mniejszy zdecydowanie mniej to przeszkadzalo

Mnie się zaczęły te skurcze jakoś tydzień temu i myślałam , że to szyjka się skraca i będę placek ale nic z tych rzeczy. A to głupie uczucie jest aż gadam do brzuche weź ty puść. :D

Ignaś 35 tc [emoji173]

haha no glupie tez gadam do brzucha wtedy :D

bo normalnie to nie skraca szyjki takze luz jakos macica cwiczyc musi ;)

No ale ja nie miałam wcześniej to za pierwszym razem nie wiedziałam o co chodzi xD

Dopiero później skumalam. Mądra ja .

Ignaś 35 tc [emoji173]

jak sie nie wie to w ogole ciezko :D tak jak czytam na lipcowkach o skurczach przepowiadajacych itp i dalej nie jestem pewna o jakie uczucie chodzi, troche sie boje, ze przegapie :D

Kurde dziewczyny ja juz noe moge chodzic na lewą noge czy to normalne? Boli mnie strasznie jakbym wrecz cos sobie w nia zrobila mam lekko sine i spuchniete pod palcami ale tylko na lewej nodze..
Nie wiem czy to od ciazy czy uszkodzilam.
Was bola jakos tak ze bardziej noga ktoras?

Nie raz jak zjem to tez nie mam jak sie ulokowac bo taki ucisk na przeponie...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

mnie symetrycznie wszystko rowno nasuwa

moze dzidzia jakis nerw albo zyle uciska?

po jedzeniu to w ogole dramat z oddychaniem, zauwazylam, ze jak za duzo wody na raz wypije to samo wiec juz elegancko malymi lyczkami pije

reklama
Wspolczuje dziewczyny dolegliwości bolowych. To dziwne, ale ani w pierwszej ciąży, ani teraz, moje dzieciątko nie kopalo tak, ze odczuwalam przy tym bol. A syn byl duży... Urodził sie z waga 4340 g i 59 cm, nie przenoszony!
Co do boli porodowych to nie da się ich przegapić... Nie umiem tego opisać, ale przychodzą i stopniowo sie nasilają - wtedy nabieramy pewności, ze to juz się dzieje;)

Do góry