reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja też się trochę pewniej czuję jak chodzę na spotkania z położna. Na pytania odpowiada i zachęca do nowych. W środę idę z mężem :p niech się tatek wczówa

reklama
Kobietki zapraszam na kawkę i deserek :-)

Załączniki

• DSC_0075_20160626164547309.jpg
    DSC_0075_20160626164547309.jpg
    53,4 KB · Wyświetleń: 92
Moja położna znowu poleca wszelkiego rodzaju otulacze, tuliki i inne tego typu. Ona generalnie jest na bieżąco z nowinkami co moim zdaniem jest na plus, do wielu rzeczy się przyznała że robiła źle z braku wiedzy, np. masowanie piersi przy nawale.
Magda, co to za deserek w miseczce ? :) wygląda jak kruszonka :)

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

ta moja mowila, ze jej kolezanka z ktora pracuje w szpitalu nawet w ddtvn reklamowala jakistam otulacz ale wg niej jak juz mus to w pieluche zawinac bo zawsze dziecko sie poluzowac moze a taki otulacz to jak kaftan bezpieczenstwa i sie dziecko gotuje w nim, spiworki tez odradzala bo cialko sie gotuje a raczki marzna takze juz sama nie wiem, moze faktycznie jak bedzie z tych co lubi miec malo miejsca to w pieluche zawine

Ja tam nie planuje żadnych otulaczy czy rożkow kupować. Zawsze można jakoś zaradzić a po co kasę w błoto wyrzucić. A sierpień i wrzesień to jeszcze ciepłe miesiące ;-)

reklama
Ja zamierzam kupić otulacz bambusowy, niekoniecznie do "otulania" , bo ma wiele zastosowań, opisy i komentarze brzmią zachęcająco,aczy wy macie jakieś doświadczenia z tkaninami bambusowymi? podobno świetnie sprawdzają się właśnie latem.

Do góry