reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Też mam białe z misiem brązowym i szufladą. Wyprawkę tego typu (łóżeczko, przewijak pościel itp) to moja mama postanowiła kupić więc zaszalala z kasą... Aż mi włosy dęba stanęły...

reklama
Też wstępnie mieliśmy w planach taki zestaw z allegro, ale w końcu moja mama stwierdziła że pościel kupi gdzie indziej. Łóżeczko z materacem już mamy z allegro. Też jestem ciekawa opinii Ani ;-)

tez obczajam lipcowki co nas za miesiac czeka :D

wrocilam ze szkoly rodzenia, podnosilam, niby mylam ubieralam i rozbieralam sztuczna dzidzie takze czuje sie troche pewniej, polozna hejtowala otulacze takze nie wiem czy kupie w koncu i patrzcie jaki to bobasek smieszny byl :D
1466944579-1d1mld.jpeg

Dobrze najedzona ta dzidzia :p ja w środę będę to samo przerabiać :p miałam już styczność z ubieraniem maluszka, karmieniem i przewijaniem od takiego niemowlaka, ale już zapomniałam co i jak a poza tym teraz czas na swoje a to też inaczej :p

reklama
ja wlasnie nigdy nie mialam, pajaca od zlej strony chcialam zakladac, nie umialam na bok przekrecic dziecka wiec duzo mi daly te zajecia :D

Do góry