reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Happy syerydy napewno ja wzmocnily a jak ktg ruchy i przeplywy sa ok to trzymam kciuki aby malenka ladnie przybrala i posiedziala w brzuszku jeszcze troche :-)

Nawet ortopeda moze dac zaswiadczenie o cc tylko musi być dokladnie napisane ze pacjentka ma wskazanie do cc a nie zalecenie do cc bo podobno jak jest zalecane to i tak namawiaja do sn a jak wskazanie czy typowe skierowanie to juz nie mozna podwazyc zdania wiec trzeba zwrocic uwage jak sie chce miec takie skierowanie

reklama
Hej:-) w moim szpitalu, jeśli jest problem natury psychologicznej i ciężarna rozważa cc, to idzie do ordynatora i omawiają sytuację. Bez zaświadczeń. Ordynator to bardzo rozważny gość, więc nie ma sytuacji, że te cc są jakoś naciągane. Jest jednak inna strona cc... nie wiem, jak u was, ale mój lekarz dał mi wybór. Chodzę prywatnie, do dr pracującego w szpitalu, w którym będę rodzić. Także z tymi cc to chyba problemu nie ma, żeby zrobić. A szkoda, oczywiście moim zdaniem:-)

U nas będzie dziewczynka :-)

Ja osobiście mimo ciężkiego porodu z komplikacjami nie chciałabym cc "na żądanie" to jednak jest operacja i to dosyc poważna i uważam że często niepotrzebna i powinno się ją robić w ytuacji kiedy nie ma wyjscia

moja mala chyba prawie w ogole nie spi, z paroma krotkimi przerwami rusza sie caly czas, na pewno urosla bo momentami jest to juz nieprzyjemne, upodobala sobie jedno miejsce na wciskanie stopek juz mam je obolale a ona albo trzyma je tam caly czas albo cofa i kopie w to samo miejsce ja nie wiem co to bedzie jak urosnie jeszcze bardziej [emoji32] takze zasnelam kolo 2 bo mialam imprezke w brzuchu a obudzilam sie chwile po 5 od kopa w biodro, wyspij sie na zapas w ciazy mowili, pozniej bedzie tylko gorzej mowili [emoji16] takze witam sie koszmarnie niewyspana i obolala, a wy jak tam?

moja mala chyba prawie w ogole nie spi, z paroma krotkimi przerwami rusza sie caly czas, na pewno urosla bo momentami jest to juz nieprzyjemne, upodobala sobie jedno miejsce na wciskanie stopek juz mam je obolale a ona albo trzyma je tam caly czas albo cofa i kopie w to samo miejsce ja nie wiem co to bedzie jak urosnie jeszcze bardziej [emoji32] takze zasnelam kolo 2 bo mialam imprezke w brzuchu a obudzilam sie chwile po 5 od kopa w biodro, wyspij sie na zapas w ciazy mowili, pozniej bedzie tylko gorzej mowili [emoji16] takze witam sie koszmarnie niewyspana i obolala, a wy jak tam?
Witam po podobnej nocce 'pełnej wrazen' Mała albo szaleje albo siku wrrrr od 6 nie śpimy. Dziś zobaczę co ona tam wyprawia i jak jest ułożona. Wizyta 16.30 :-)

reklama
Do góry