reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

A ja tam myślę, że kolejka potoczy się zupełnie inaczej niż wskazywałyby na to terminy :) Jedne urodzą wcześniej inne przenoszą ale ostatecznie każda będzie miała swój mały cud przy sobie <3

reklama
juz nie moge sie doczekac lipca/sierpnia jak bedziemy jedna po drugiej rodzic opowiadac i sie chwalic ♡

dziewczyny, czy wasze brzuszki da sie wciagnac? moj wystaje bo nie spinam celowo miesni, kiedys zawsze z wciagnietym brzuchem chodzilam ale na poczatku ciazy mnie bolal wiec przestalam od dawna chodze z takim wybebeszonym, wczoraj przed lustrem sobie wciagnelam i prawie nie wystawal :o az sie zdziwilam bo to w sumie 8mc i ta macica niby taka gigantyczna, roznica wyglada tak

1466142940-1d1mld.jpeg

w ciazy chyba nie powinno sie wciagac brzucha ciagle zeby sie miesnie nie rozjechaly?

ps - tutaj widac jak skore sobie zdarlam :(

Ostatnia edycja:
juz nie moge sie doczekac lipca/sierpnia jak bedziemy jedna po drugiej rodzic opowiadac i sie chwalic ♡

dziewczyny, czy wasze brzuszki da sie wciagnac? moj wystaje bo nie spinam celowo miesni, kiedys zawsze z wciagnietym brzuchem chodzilam ale na poczatku ciazy mnie bolal wiec przestalam od dawna chodze z takim wybebeszonym, wczoraj przed lustrem sobie wciagnelam i prawie nie wystawal :o az sie zdziwilam bo to w sumie 8mc i ta macica niby taka gigantyczna, roznica wyglada tak

1466142940-1d1mld.jpeg

w ciazy chyba nie powinno sie wciagac brzucha ciagle zeby sie miesnie nie rozjechaly?

ps - tutaj widac jak skore sobie zdarlam :(
Ojaa ja nie próbowałam ale u Ciebie to mega efekt. No nieźle sobie tą skórę zdarłaś.. [emoji21]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

smaruje chyba ze sto razy dziennie albo oliwka albo elobaza i dalej sie luszczy, mam nadzieje, ze przebarwien z tego nie bedzie.. mam ksywke globus teraz w domu bo niby jak jakies kontynenty to wyglada

Parpecut a po co wciągasz?? Ja nigdy nie próbowałam i chyba ani nie będę hehe więc nie mam nad czym się zastanawiać.
Ja jak leżę na plecach to też mam mały albo siadam to się wciąga ale to zupełnie normalne.
Ładny brzuch też bym taki chciała miec...mam raz taki i się już kulam..

chcialam zobaczyc podbrzusze bo tam tez sobie zdarlam skore i pajacowalam przed lustrem ;p tak to nie wciagam dlatego sie zdziwilam

reklama
No ładnie zdarte, pewnie też ładnie boli. Dziewczyny pytania z innej beczki. Pierwsze jak to jest z tymi pogrzebami w ciąży, bo podobno są jakieś przesądy, że kobieta w ciąży nie powinna chodzić na to? Respektujecie to? Dziś pogrzeb znajomego męża i zdecydowałam się na niego iść, tylko się zastanawiam jak odbiorą to ludzie na pogrzebie, że ciężarna przyszła. A drugie pytanko, chyba nabawiłam się hemoroidów, i co teraz mam z tym zrobić? Wszystko przez wcześniejsze zaparcia i teraz miałam też w tym tygodniu, tyłek mnie boli niesamowicie:(

Do góry