reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Aniołkowa Mamo oby więcej takich krzepiących wpisów od was, trzymajcie się i dawaj znać co u Kubusia jak najczęściej.
Mammyblue, Moniczka wysłałam wam namiary na maila w prywatnej wiadomości :)
Ja dziś cały dzień sprzątałam, upiekłam ciasto, jutro mam nalot teściowej i rodziny męża także wszystko musi być perfect :p

reklama
Aniolkowa wzruszajace co piszesz...
Ciesze sie, ze synus jest taki silny I dzielny. Duzo zdrowka Wam zycze:)

Ja tez mam czasem takie dziwnie drgania. Od wczoraj pobolewa mnie brzuch I twardnieje, biore nospe, a wizyta za tydzien, czekam na nia jak na zbawienie.

Aniołkowa, super wieści ! Kubuś jest malutki ale bardzo dzielny :) Pewnie jak tylko przekroczy magiczną granice 2kg wyjdzie z Wami do domu :)

Ja dzisiaj cały dzień poza domem w razjazdach i okazało się że meble do kuchni i szafę do dużego pokoju będziemy mieć dopiero 15 lipca... :( mama się mnie dzisiaj zapytała czy już spakowałam torbę do szpitala, a ja nawet torby nie mam ! Tylko kapcie i dzisiaj zamówiłam 2 koszule (btw. polecam sklep rafjolka.pl bardzo ładne i znośne cenowo). A i przyszedł dzisiaj fotelik ze smyka i nie podoba mi się, chyba go zwrócę, zwracałyście coś ze smyka on line ???

No to super aniolkowa dużo cierpliwości teraz dla ciebie!

Hmmm jednak spanikowalam....i będę chodzić do dwóch ginekologow... Do tego mojego aby nie spalić mostu i do nowego w innej miejscowości bo może jednak się zdecyduje na poród w innym szpitalu że względu na zoo jednak nie dam rady bez....A tutaj marne szanse. Pójdę na spotkanie z lekarzem i zobaczymy co i jak...

kamcia mi wyskoczylo w aplikacji wczoraj, ze czas pakowac torbe tez nic nie mam, poogladalam koszule i tyle z tego wyszlo jakies problemy z podejmowaniem decyzji mam :D

basia tak na prawde to po co drugi gin? w dowolnym szpitalu przeciez mozesz sie pojawic rodzic i cie przyjma

beata a boli jak na okres czy tylko twardnieje? juz niedlugo :)

kamcia mi wyskoczylo w aplikacji wczoraj, ze czas pakowac torbe tez nic nie mam, poogladalam koszule i tyle z tego wyszlo jakies problemy z podejmowaniem decyzji mam :D

basia tak na prawde to po co drugi gin? w dowolnym szpitalu przeciez mozesz sie pojawic rodzic i cie przyjma

beata a boli jak na okres czy tylko twardnieje? juz niedlugo :)
Tak pobolewa jak na okres, ale po nospie przechodzi, troche mnie to martwi, ale mam nadzieje, ze bedzie ok ;)

Mnie ostatnimi czasy strasznie dokuczają skurcze łydek, najczęściej rano budzi mnie ten ból, chyba pora zacząć łykać magnez...Beata mnie boli jak na okres gdy za dużo robię w ciągu dnia, ostatnio popieliłam sobie ponad godzinę w ogródku i myślałam, że urodzę...A czeka mnie jeszcze mycie okien, zmiana firanek i w ogóle generalne sprzątanie przed narodzinami bejbika...

Dlatego że każdy szpital inaczej patrzy jaki jest lekarz prowadzący... Po drugie chce wynająć położna aby q razie oblężenia mieć ją dla siebie. Nie wiem gdzie się zdecyduje więc wolę chodzić i tu i tu...

reklama
no to faktycznie moze posprawdzaj opcje bedziesz spokojniejsza :)

jeezuu ale mialam sen, z tych realnych oczywiscie.. 30.06 dzidzia sie ruszala coraz bardziej az nagle sobie ze mnie wypelzla, byla przepieknym bobaskiem tylko z okropnymi czerwonymi znamionami na calej glowie ale raczkowala i w ogole dziwne rzeczy jak na noworodka robila i caly sen poruszalam niebo i ziemie zeby do szpitala dojechac sprawdzic czy wszystko z nia ok, obudzilam sie jak sie zorientowalam, ze nie odcielam pepowiny i to wszystko nie ma sensu :D

Do góry