reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ja tez nie mam jeszcze torby spakowanej ale mam juz liste i powoli sie pakuje
Ale sny teraz sa głupie:-) no cóż tak juz bywabw tym okresie ciąży a coraz blizej porodu to coraz glupsze
Milej soboty :-)

reklama
Ja zamawiałam tez w Gemini podkłady poporodowe, maść Maltan, pieluchy tetrowe Lux 10 sztuk, Octenisept, Linoderm Plus z pantenolem do pupci, fride, takie duże podkłady do przewijania żeby maluch z goła pupcia mógł leżeć, wkładki laktacyjne, płyn do prania Bobini, płatki mydlane Dzidziuś, majtki poporodowe, wit D+K, nawet śliniaki kupiłam tam :) Wszystko tanio, w jednym miejscu i jeszcze do domu przywiozą :p

dziecko wibruje :D
Ja też to mam jak leżę na boku

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie ostatnimi czasy strasznie dokuczają skurcze łydek, najczęściej rano budzi mnie ten ból, chyba pora zacząć łykać magnez...Beata mnie boli jak na okres gdy za dużo robię w ciągu dnia, ostatnio popieliłam sobie ponad godzinę w ogródku i myślałam, że urodzę...A czeka mnie jeszcze mycie okien, zmiana firanek i w ogóle generalne sprzątanie przed narodzinami bejbika...
Ja też mam okropne skurcze łydek w nocy [emoji54]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny jak wam mija sobota? Weekend? Ja mialam tyle planow mial byc super dzien ale humor nie dopisuje. Maz mnie tylko drazni lezs nic nie robie. Nie mam pomyslu nawet na obiad nie wspomne o checiach zeby go w ogole zrobic. Dosc mam juz tego siedzenia w domu i tej niemocy.. a tu jeszcze cale dwa miesiace..

reklama
Do góry