reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Anpio, nie jesteś sama, ja też nadal w lesie :( teraz do tego wszystko stoi bo mój na poligonie, a nie wiadomo czy mu jeszcze nie przedłużą o tydzień, chyba się załamie, wszystko takie nie gotowe :( to co moge sama to robię, np. wybieram meble tak żeby jak przyjedzie i zaakceptuje to je brać od razu.
Aniołkowa, super że synuś karmiony Twoim mlekiem, w szkole rodzenia ostatnio babeczka nam tłumaczyła jak ważne dla wcześniaka jest mleko mamy i że zupełnie inny skład niż mleko mam dzieci donoszonych ! Także super że pije to co dla niego najlepsze. Dużo zdrówka dla maluszka !

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
aniołkowa mamo super wieści :) silnego macie Kubusia :) :) jak dobrze że laktacja Ci się rozkręca :) oby tak dalej! A jak będzie gotowi to poprosimy o zdjęcie na e maila :D

a mi wróciły krwotoki z nosa i trądzik :/ mam nadzieje że to szybko minie.
współczuję wszystko przeziębionym, mnie na szczęście jak na razie od poczatku ciąży choroby omijają i oby tak do końca.

Słuchajcie jaką akcje dziś miałam... Stoję w sklepie w kolejce, przede mną babeczka 50+ plotkuje z jedną panią z obsługi, odwraca sie i patrzy na mnie i mówi, ,,no ciężarną to ja przepuszczę". To ja przechodzę grzecznie przed nią a ta dorzuca tekst ,,te 500+..." Ja oburzona się odwracam i mówię słucham?? A ta powtarza te 500+....to ja do niej że ustawa jest od kwietnia, a ja w ciążę zaszłam w styczniu wiec nie dla tego programu a poza tym to moje pierwsze dziecko i mi 500+ nie przysługuje pomimo że też płacę podatki i zrzucam się na ten program jak wszyscy. To ona żebym się już nie obrażała, że tak wszyscy mówią. To jej odpowiedziałam że głupio mówią i żeby sobie takie teksty darowała. Ekspedientka mnie obsłużyła, życzyła mi dużo zdrowia i lekkiej pogody, podziękowałam grzecznie i wyszłam. :p
Ale wyobraźcie sobie jak mi ciśnienie podniosła...człowiek sie starał, w ciągu 1,5r stracił 2 ciążę a kiedy sie udało to wychodzi na to że dla kasy bo jakaś ustawa została wymyślona.

aniołkowa mamo super wieści :) silnego macie Kubusia :) :) jak dobrze że laktacja Ci się rozkręca :) oby tak dalej! A jak będzie gotowi to poprosimy o zdjęcie na e maila :D

a mi wróciły krwotoki z nosa i trądzik :/ mam nadzieje że to szybko minie.
współczuję wszystko przeziębionym, mnie na szczęście jak na razie od poczatku ciąży choroby omijają i oby tak do końca.

Słuchajcie jaką akcje dziś miałam... Stoję w sklepie w kolejce, przede mną babeczka 50+ plotkuje z jedną panią z obsługi, odwraca sie i patrzy na mnie i mówi, ,,no ciężarną to ja przepuszczę". To ja przechodzę grzecznie przed nią a ta dorzuca tekst ,,te 500+..." Ja oburzona się odwracam i mówię słucham?? A ta powtarza te 500+....to ja do niej że ustawa jest od kwietnia, a ja w ciążę zaszłam w styczniu wiec nie dla tego programu a poza tym to moje pierwsze dziecko i mi 500+ nie przysługuje pomimo że też płacę podatki i zrzucam się na ten program jak wszyscy. To ona żebym się już nie obrażała, że tak wszyscy mówią. To jej odpowiedziałam że głupio mówią i żeby sobie takie teksty darowała. Ekspedientka mnie obsłużyła, życzyła mi dużo zdrowia i lekkiej pogody, podziękowałam grzecznie i wyszłam. :p
Ale wyobraźcie sobie jak mi ciśnienie podniosła...człowiek sie starał, w ciągu 1,5r stracił 2 ciążę a kiedy sie udało to wychodzi na to że dla kasy bo jakaś ustawa została wymyślona.

OMG idiotka z niej :-O

Mika Ile razy ja slyszalam, ze machnelam sobie dziecko dla 500+ , ludzie mają niepokolei w glowie...
A teraz jak tak ktos do mnie powie, to mowie z usmiechem, ze trzeba sie brac do roboty to bedzie I 500+ ;)
Szkoda nerwow na pustych ludzi

Hello. Ja dzisiaj do gina idę sprawdzić co i jak. Chodzę sama dla siebie co dwa tygodnie wolę być spokojniejsza że Wszytko ok.

Ja też mam zgage szczególnie po słodkim ale ja mam zapasy rennie i na prawdę nie odmawiam sobie niczego bo pomaga

U mnie popadało, pogrzmiało i duchota zrobiła się znowu straszna.
Współczuję remontującym się, my czerwiec/lipiec będziemy część kuchni rozwalać, bo chcemy co nieco pozmieniać i już na samą myśl słabo mi się robi, a co dopiero jakbym całe mieszkanie miała w rozsypce.... :/

Anpio współczuję synkowi alergii na truskawki, ja też uwielbiam i chyba bym nie wytrzymała, ale w ciąży naszym dzieciom w brzuchu raczej nie zaszkodzą, ale rzeczywiście warto uważać, nie jeść tych pierwszych, które tylko się pojawią i najlepiej ze sprawdzonego źródła, bo mogą nas uczulić, nawet jak ktoś nie ma uczulenia na truskawki, to uczulić może cała chemia, którą są traktowane.

Aniołkowa brawa dla dzielnego synka!!!! I za ciebie kciuki oby laktacja ruszyła i Kubuś mógł jak najdłużej cieszyć się maminym mleczkiem :)

Mika06 co za babsztyle, dobrze jej nagadałaś!!!!

Zdrówka dla wszystkich przeziębionych. Mnie też ostatnio coś brało, ale nie wzięło na szczęście.

Dziewczyny, czy możecie polecić jakieś sklepy internetowe, gdzie można kupić ubranka polskich firm dla niemowląt? U mnie w mieście niewiele jest, a daleko nie mam sił jeździć.

Mika ja to bym nie była aż tak powsciagliwa. Uch... Nie cierpię takich.

Kurde a mnie zaraz weźmie !!!! Miałam muchę i mi bzyczala jak posrana , udało mi się ubić to druga wleciala [emoji51][emoji35][emoji34]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry