reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny, co do zapalenia dziąseł jako stomatolog mogę poradzić bardzo dokładną higienę. Mimo krwawienia i dyskomfortu nie omijać tego miejsca przy myciu! Najlepiej ultra miękka szczotka np curaprox i płukanie naparem z szałwi :-) jeśli nie będzie poprawy po kilku dniach to wtedy wizyta u dentysty :-)

Zgadza sie. Ja cały pierwszy trymestr miałam problemy z dziąsłami i szałwia mi bardzo pomagała.

reklama
Tez mam problem z dziąsłami. Opichniete lekko dotkne i juz krwawia ale taki moj urok moja mama 3zeby stracila w ciazy wykruszyky sie jej. Mi tez juz dwa pekly ale uratowalam narazie.

A my z mezem bylismy na basenie w koncu mnie namowil bo ja noe lubie basenow ale było calkiem fajnie:) a maz cieszył sie jak dziecko hehe

Ja noce przechodzę strasznie ostatnie dwa dni. Dzień super nic nie czuje tych upałów ale w nocy mam katorge. Poce się jak nienormalne i nie mogę się ułożyć. Po prostu szlag mnie trafia. Żadna pozycja nie jest ok.

Z dziaslami raczej nie mam problemu. Trochę krwawia ale nie tragicznie i nie zawsze.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny zauważyłam w śluzie ślady krwi :-( nie jest tego duzo, takie niteczki, ale jutro będę dzwonić do szpitala. Maluch kopie jak szalony dzisiaj.

Kochana ja bym od razu była na ip. Po Twoich przeżyciach to nie przelewki. Maluch może kopać ale to może być łożysko albo szyjka. Trzymam kciuki kochana :* na pewno będzie dobrze.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

aniolkowa daj znac jak cos bedziesz wiedziala, najwazniejsze, ze sie rusza

ja wlasnie wstalam, glowa mnie w koncu nie boli :)

dzisiaj dzien mamy!! [emoji7] ostatni bez maluszkow (no poza dziewczynami co juz maja pociechy) jak tam samopoczucia?

Ostatnia edycja:
aniołkowa mama mam nadzieję, że to nic poważnego, daj znać jak już będziesz coś wiedziała.

Ja dziś od drugiej nie śpię, bo pies sąsiadów ujadał za ścianą do samego rana :/

reklama
Aniolkowa dlaczego dopiero jutro? Nie ma mozliwosci skonsultowac z lekarzem dzisiaj? Odpoczywaj, Nie przemeczaj sie I daj znac jak bedzie cos wiadomo :)

Mi sie dzisiaj dobrze spalo, cos mi sie snilo, ale nie pamietam co.

Jaspis wspolczuje, moj pies to spi cala noc jak zabity.

A jak mają sie wasze stosunki z tesciowymi? Czy z okazji dnia mamy skladacie Im zyczenia, no Wiem, ze w tej kwestii zdania sa podzielone

Do góry