reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Ja tez nie składam teściowej. Matkę ma się tylko jedna. Zresztą z teściowej matka.zadna tak naprawdę. Jakbym.miala.opowiadac to byście padły. Hehe
Mój pies to tak śpi , że chrapie i często nie da się go dobudzic rano na spacer. Na plecach się wyłoży , oczy pół otwarte i kima hehe
U mnie też noc całkiem spoko. Tylko mąż mnie obudził kolo 3 i mówi "strasznie sapiesz" . Kurde no to co mam zrobić. Nie da się inaczej oddychać
Aniolkowa jak tam?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Mój pies to tak śpi , że chrapie i często nie da się go dobudzic rano na spacer. Na plecach się wyłoży , oczy pół otwarte i kima hehe
U mnie też noc całkiem spoko. Tylko mąż mnie obudził kolo 3 i mówi "strasznie sapiesz" . Kurde no to co mam zrobić. Nie da się inaczej oddychać
Aniolkowa jak tam?
Mamakulka
No mój mówi , że zacznie mnie nagrywać bo raz, że spie dwa, że jecze wzdycham itp
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Dzwoniłam do szpitala, oczywiscie dla niech to nie jest sytuacja awaryja, ale kazałam im to sptrawdzic i mam za godzinę byc w szpitalu. Zobaczymy czy w ogóle cos mi zrobią.
Dzisiaj czysto, wyglada jakby to była jednorazowa akcja, ale wole sprawdzic czy szyjka ok i czy łożysko sie nie odkleja.
Odezwę sie jak będę wiedzieć cos wiecej
Dzisiaj czysto, wyglada jakby to była jednorazowa akcja, ale wole sprawdzic czy szyjka ok i czy łożysko sie nie odkleja.
Odezwę sie jak będę wiedzieć cos wiecej
Mamakulka
Kochana trzymam kciuki. Może maluch gdzieś "drapnal" . Wszystko będzie w porządku :* daj znać jak najszybciej i trzymaj się.
niunia102
Aniolkowa trzymam kciuki
Ja tesciowej nie skladam zyczen bo mayke ma sie jedna :-) za to moja jest daleko i tylko skype nam zostsje:-) milego dnia dla wszystkich
Ja tesciowej nie skladam zyczen bo mayke ma sie jedna :-) za to moja jest daleko i tylko skype nam zostsje:-) milego dnia dla wszystkich
polcia177
Aniolkowa trzymam kciuki zeby okazalo sie ze wszystko ok. Niech gadaja co chca ale niech sprawdza co i jak.
Ja tesciowej nie skladam zyczen nie mowie do niej mamo, moja tez powiedziala do mojego meza ze ma mowic do niej tesciowa.
Ale mialam dzis sen, ze urodzilam blizniaczki i byly dziwne jedna odgryzła mi sutek. Sen ogolnie straszny..
Milego dzionka. My do mojej mamki na obiadek dzis idziemy
Ja tesciowej nie skladam zyczen nie mowie do niej mamo, moja tez powiedziala do mojego meza ze ma mowic do niej tesciowa.
Ale mialam dzis sen, ze urodzilam blizniaczki i byly dziwne jedna odgryzła mi sutek. Sen ogolnie straszny..
Milego dzionka. My do mojej mamki na obiadek dzis idziemy
reklama
kamcia567
Tylko ja jedna skladam zyczenia teściówce ? mówie do niej mamo, chociaż wiadomo że dla mnie mamą nie będzie. Generalnie mamy dobry kontakt, zobaczymy czy nie będzie mi się do dzidzi wtracać, bo ja bardzo nie lubie jak ktoś mnie poucza i swoje mądrości sprzedaje. Szczególnie że do sposobu wychowania/żywienia/podejścia do życia mojej teściowej mam wiele "ale", z tym że jej tego nie mówie - nie moje małpy, nie mój cyrk dobrze że nie mieszkamy blisko, bo nie chciałabym żeby mnie odwiedzała jak ją najdzie ochota