reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

ja nie skladam ale to mama mojego narzeczonego, slubu nie mamy poza tym to dla mnie praktycznie obca kobieta..

ja ide tylko ukochac moja mame to najwspanialsza kobieta na swiecie ♡

reklama
Ja tez nie składam teściowej. Matkę ma się tylko jedna. Zresztą z teściowej matka.zadna tak naprawdę. Jakbym.miala.opowiadac to byście padły. Hehe

Mój pies to tak śpi , że chrapie i często nie da się go dobudzic rano na spacer. Na plecach się wyłoży , oczy pół otwarte i kima hehe :)

U mnie też noc całkiem spoko. Tylko mąż mnie obudził kolo 3 i mówi "strasznie sapiesz" . Kurde no to co mam zrobić. Nie da się inaczej oddychać :)

Aniolkowa jak tam?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoniłam do szpitala, oczywiscie dla niech to nie jest sytuacja awaryja, ale kazałam im to sptrawdzic i mam za godzinę byc w szpitalu. Zobaczymy czy w ogóle cos mi zrobią.
Dzisiaj czysto, wyglada jakby to była jednorazowa akcja, ale wole sprawdzic czy szyjka ok i czy łożysko sie nie odkleja.
Odezwę sie jak będę wiedzieć cos wiecej

Kochana trzymam kciuki. Może maluch gdzieś "drapnal" . Wszystko będzie w porządku :* daj znać jak najszybciej i trzymaj się.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aniolkowa trzymam kciuki
Ja tesciowej nie skladam zyczen bo mayke ma sie jedna :-) za to moja jest daleko i tylko skype nam zostsje:-) milego dnia dla wszystkich

Aniolkowa trzymam kciuki zeby okazalo sie ze wszystko ok. Niech gadaja co chca ale niech sprawdza co i jak.

Ja tesciowej nie skladam zyczen nie mowie do niej mamo, moja tez powiedziala do mojego meza ze ma mowic do niej tesciowa.:p

Ale mialam dzis sen, ze urodzilam blizniaczki i byly dziwne jedna odgryzła mi sutek. Sen ogolnie straszny..

Milego dzionka. My do mojej mamki na obiadek dzis idziemy :)

reklama
Tylko ja jedna skladam zyczenia teściówce ? ;) mówie do niej mamo, chociaż wiadomo że dla mnie mamą nie będzie. Generalnie mamy dobry kontakt, zobaczymy czy nie będzie mi się do dzidzi wtracać, bo ja bardzo nie lubie jak ktoś mnie poucza i swoje mądrości sprzedaje. Szczególnie że do sposobu wychowania/żywienia/podejścia do życia mojej teściowej mam wiele "ale", z tym że jej tego nie mówie - nie moje małpy, nie mój cyrk ;) dobrze że nie mieszkamy blisko, bo nie chciałabym żeby mnie odwiedzała jak ją najdzie ochota :)

Do góry