reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

najgorzej jak tesciowa sie wtraca ;p

bylam u brata pokazywalam mu szumisie a on kliknal kup teraz i ze to prezent na dzien mamy dla mnie ♡ co za przeslodkie dziecko prawie sie poplakalam

reklama
Ja tam też skladam zyczenia tesciowej bo i tak z mezem do niej chodzimy a t o w koncu meza mama. Ja mam fajna tesciowa w ogole sie nie wtraca zadzwoni raz na 2-3tyg czy moze na kawke wpasc i jest fajnie ;)

O kurczę ale wieści.... Daj znać jak tam pokontroli...

U mnie ciężka noc.... Syn był wczoraj na kontroli u lekarza bo dalej ma ten kaszel alergiczny....Ale osluchowo oj

O 23:30 szpital...sterydy na płuca....już miał swiszczenia i pojedyncze szmery.... W domu już gorączka i oddech płytki.....

Porażka raz czy dwa razy do roku mamy taką akcję.
Pulmolog zrobił testy i ogólnie dobrze... A my dalej w czarnej du... Bo nie wiemy skąd się to bierze...

ale wieści :( aniołkowa trzymam za was kciuki, musi być dobrze ;) może tylko jakieś naczynko w szyjce Ci pękło :)
z doświadczenia wiem że gdy coś się dzieje to najlepiej jechać na IP a nie dzwonić, jak już się jest na miejscu to nie mogą nas odesłać z kwitkiem :)

ja nie wiem właśnie czy mam teściowej składać życzenia czy nie...kontakty mamy aktualnie pół na pół...niestety nadal z nami mieszka wiec głupio by było chyba nie złożyć w końcu jest matką mojego męża :p

jaspis - łączę się w bólu, pies sąsiadów pod nami ujadał nad ranem wiec nagła pobudka była :( a ten pies jest ogromny i ujada tak ze ludzie z bloku obok pewnie też słyszą...

Mojej teściowej nawet mój mąż nie złożył. Upominalam go ale cóż. ja w życiu nie złoże. Mam mamę i druga mi nie potrzebna. Szkoda , że miałam moja taka długa przerwę w kontakcie ale oby się to nadrobilo :)

Aniolkowa daj znaka!

Jezu dobrze, że mój psic tak nie drze papy. Czasem warknie i otworzy jedno oko ale generalnie nie ma go w domu bo śpi :) kochany smierdziuch.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana moja. Jestem z Tobą sercem. Wierzę, że wszystko będzie dobrze. Myśl pozytywnie. Trzymam mocno kciuki!!!! Będę myśleć o Was cały czas i wysyłać pozytywna energie:* trzymaj się !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aniołkowa trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, oby udało się zatrzymać je w Twoim brzuszku jak najdłużej. Przesyłam ogrom pozytywnej energii dla Was !!!!

reklama
Do góry