reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
To co zrobiły dziewczyny jest bardzo słabe, ale świadczy tylko o nich i o tym, że nic nie straciłyśmy. Selekcja ludzi jak za faszystów. Nie rozumiem czegoś takiego albo idziemy wszystkie albo żadna nie idzie, a jak już ktoś chce dostęp powinien być dla każdej bo one na pewno nas czytają. Kij tam dla mnie z wami jest fajnie :) Młode dziewczyny, ze świeżym podejściem do macierzyństwa, polubiłam was i nie ma dnia żebym tu nie zajrzała :p
Z ubranek również mogę polecić F&F z Tesco, wybieram się bliżej dnia dziecka może zrobią jakieś fajne promocje to kupię już troszkę większe rzeczy, lidlowskia marka tez jest ok, pepco trzeba sprawdzać dotykając, niektóre ubranka dorównują firmówkom a niektóre niestety po 2-3 praniach pójdą do kosza, ale maluszki tak szybko rosną, że nawet tych dwóch trzech prań nie zdążymy zrobić :) Wiele marek organizuje promocje, wyprzedaże i wtedy można kupić ciuszki dużo taniej niż pierwotna cena :) Miłego dnia dziewczynki :p
Anka ja już cześć uprałam i uprasowałam, bo miałam sporo łupów ze sklepu z odzieżą używaną ale nie wiem czy nie będę musiała powtórzyć tych czynności jeszcze raz. Wózek planuję odświeżyć gdzieś w lipcu.

Czyli widze ze wiekszosc te same marki wybiera:-)
Ale dzis jestem podekscytowana bo ide do szkoly na dzien mamy :-) milego dnia

p19uskjo48pd7kto.png

Ostatnia edycja:
Witam was z centrum chaosu :D srodek przeprowadzki... dzis pod wieczor idziemy z mezem na wieczor informacyjny do szpitala i oprowadzanie po oddziale, mam tez nadzieje ogarnac wkoncu polozna ktora sobie wybralam :) jestem bardzo ciekawa jak to wszystko wyglada, nigdy nie bylam nawet na polskiej porodowce, o niemieckiej nie wspominajac :D

Hej :)

Ja się zabieram za pranie i prasowanie w lipcu. Teraz czeka nas przeprowadzka wiec nie będę tutaj już tego robić. Myślę że do 5 czerwca będziemy już na swoim :)

Co do ubranek mam sporo z cubusa przywiezionych. Pepco wydają mi się ok a moja siostra twierdzi ze rozciągają się te które są na zakładkę :) nie na guziczki. Ale ja jeszcze nie testowałam to nie wiem :)

W upały czuje się ok . Myslslam ze będzie gorzej.

p19udqk3i1x6xig4.png

U nas kolejny dzien deszcz i zimno. Nie narzekam bo tylko przy rakiej pogodzie jestem w stanie cos zrobic jak sie robi upalnie to najchętniej tylko bym lezala i wcinala zimnego arbuza. Ten moment też pewnie nadejdzie ;) tymczasem juz mam wszystko wyprane wyprasowane w szafkach. Tylko czekac na rozwarcie [emoji16]

hellevoet hmm to co ty na zachodzie polski mieszkasz ze taki chlodek masz? czy za granica? na upal faktycznie dobry arbuz, smaka narobilas chyba wysylam swojego :D wyprasowane juz masz? nie pokurzy sie itp do sierpnia?

mamakulka ja myslalam zeby koniec czerwca bo w sumie w lipcu mozemy juz rodzic donoszone dzieci

nati de daj znac jak to wyglada w szpitalu, tutaj nie ma takiej mozliwosci z tego co mi polozna mowila

niunia powodzenia na szkole, mi sie bardzo podobalo :)

Ja też jakoś koniec czerwca, początek lipca będę prać, bo i tak czekamy na komodę i regał, bo w szafie już nie upchnę dla dwójki maluchów ;) Ale ostatni miesiąc leżę i nic nie robię, taki plan bynajmniej.

Kamcia, chustowanie jest super :) Na początek polecam chustę elastyczną, nie jest droga, a łatwa w użyciu. Potem można sprzedać za niewiele mniej, a zobaczysz czy Wam się spodoba.

No ja pewnie jak się już przeprowadze to będę to robić. Na tę chwilę twierdzę , że lipiec ale pewnie będę się nudzić hehhe

A ja bym zjadla młoda kapustę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry