reklama
hellevoet
Fanka BB :)
No mowie wam nie ma twarogu. Jakis taki ala grani to sie znajdzie ale o twarogu to mozna zapomniec. Tak samo ogorki gruntowe. Nie da rady. Ja robie wlasnie malosolne ze szklarniowych tych dlugich. Jak mi sie zachce czegos typowo polskiego to musze do polskiego sklepu zasuwac.
A
a_gosc
Gość
Dawno mnie nie było, bo miałam zalatany czas. Pogoda działa teraz na mnie fatalnie, na wieczór dyszałam jak lokomotywa. Jak mówimy o jedzonku, to macie dobry przepis (ale bez wody gazowanej i co najważniejsze z proporcjami) na naleśniki. Tak się złożyło, że nigdy nie robiłam i nie wiem, czego ile. Dziś się popłakałam ze szczęścia, z racji tego, że jutro jadę do rodziców, a wracam dopiero w piątek dostałam swój pierwszy prezent na Dzień Mamy od męża. Kurde zawsze nie mogłam patrzeć jak moja mama płacze przy byle okazji, a sama się robię tkliwa, choć nigdy nie płakałam na żadnych filmach czy przy książkach.
Mamakulka
Ja dziś mam młode ziemniaki z koperkiem, kalafior i kefir
Tez kupiłam arbuza! I ta młoda kapustę to będzie na jutro
Ja komodę tez musze kupić ... trochę mnie ten temat męczy ale cóż. Mam jedną ale jest ciemna a ja chciałam biała
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tez kupiłam arbuza! I ta młoda kapustę to będzie na jutro
Ja komodę tez musze kupić ... trochę mnie ten temat męczy ale cóż. Mam jedną ale jest ciemna a ja chciałam biała
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
jaspis
Ania współczuję antybiotyku, ale mam nadzieję, że wreszcie będziesz zdrowa. Powodzenia na wizycie. J mojego maleństwa 2 miesiące nie będę widziała, bo ostatnio usg nie miałam, a wizyta dopiero 07.06. Już się stęskniłam.
Ja chciałabym mieć już poprane i poprasowane do końca czerwca, a później ewentualne drobiazgi. Też musimy szafkę dokupić, bo nie mam miejsca.
U mnie dziś na obiad młode ziemniaczki z jajkiem sadzonym i marchewka z groszkiem, a wcześniej botwinkowa
Ja chciałabym mieć już poprane i poprasowane do końca czerwca, a później ewentualne drobiazgi. Też musimy szafkę dokupić, bo nie mam miejsca.
U mnie dziś na obiad młode ziemniaczki z jajkiem sadzonym i marchewka z groszkiem, a wcześniej botwinkowa
niunia102
kurcze ale przysmaki az by sie wszystko chcialo:-) i ogorkowa i pierogi i lalafior i kapusta no poprostu super :-) az mi slinka cieknie :-)
reklama
polcia177
Hej dziewczyny ja to stawiam na truskawki juz pol litra koktajlu wypilam a jeszcze mi sie chce
Do tego nigdy nie lubilam sernika ani np drozdzowki z twarogiem a teraz jak to jem to prawie sie dlawie bo bym mogla garsciami jesc hehe dziwne ze nie przepadalo sie za czyms a w ciazy taki szał. I na odwrot nie moge za bardzo majonezu ketchupu no nie smakuje mi.
Pogoda super ale juz poprosze o ochlodzenie bo przy malych zakupach zadyszka. Do tego to czwarte pietro juz mnie wykancza
Ale dzis mam lepszy humor i okreslone zachcianki wiec jest lepiej
Do tego nigdy nie lubilam sernika ani np drozdzowki z twarogiem a teraz jak to jem to prawie sie dlawie bo bym mogla garsciami jesc hehe dziwne ze nie przepadalo sie za czyms a w ciazy taki szał. I na odwrot nie moge za bardzo majonezu ketchupu no nie smakuje mi.
Pogoda super ale juz poprosze o ochlodzenie bo przy malych zakupach zadyszka. Do tego to czwarte pietro juz mnie wykancza
Ale dzis mam lepszy humor i okreslone zachcianki wiec jest lepiej