reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
ja wlasnie poslalam po arbuza jestem glodna i jakos nie mam ochoty na cokolwiek innego tak sie ugrzalam przez sen, mam okna od wschodu, 7 lato tu mieszkam i zawsze przez jesien zime wiosne zapominam o tym koszmarze - nie da sie spac tak jest goraco

Ale zrobiliście mi ochotę na tego arbuza. Chyba tez się wybiorę na zakupy.
Jest tak gorąco a córcia dostała rowerek i całe dnie chce być na dworze i jeździć, a ja za nią nie nadążam. Wczoraj tak się nabiegałam, że w nocy brzuch mi się napisał, ale może przynajmniej waga zastopuje.

hej dziewczyny! Udało mi się zrobić krzywą cukrową! :D jestem przeszczęśliwa :D jak czekałam na przystanku na autobus to dosiadla sie obok staruszka, zaczęła zagadywać a potem wyciągnęła z kieszeni czekoladowe cukierki i zaczęła do mnie krzyczeć ,,bierz!" Ja że nie dziękuję ale nie dała się przekonać więc wzięłam i zjadłam nawet :D
Co do zamkniętego forum to nie komentuje za bardzo bo chyba nie ma co. Dziwna sytuacja że polowa zniknęła bez słowa i tyle. Mi tam jest tutaj dobrze i zostaje :D
Ja planuje prać i prasować jak już komodę będę miała czyli końcówka czerwca :) w szufladach ubrankom nie powinno sie nic stać, zestawy do szpitala zapakuje w reklamówki oddzielnie by nie pomieszać i mieć gotowe. A łóżeczko pościele na koniec lipca :) nie mogę się doczekać kiedy je kupie i będzie już cieszyć moje oczy w sypialni :D
mój mały po glukozie przebiera nogami jak szalony! Pół brzucha mi faluje :)

cukier mu skoczyl :D super ze sie udalo, czekamy na wyniki

a ty mika nie slyszalas zeby od obcych slodyczy nie brac? :D

Papercut - właśnie mi przypomniałaś tą zasadę:D ale ta babcia była taka fajna że na pewno nie była mordercą :D poza tym, żyje wiec jest dobrze ;)

tak z innej beczki, co robicie dziś na obiad? Szukam natchnienia bo mi się pomysły pokończyły na tego mojego wybrednego męża ;) a jeszcze w tym gorącu kompletnie odechciewa się jeść to utrudnia zadanie.

wczoraj leżymy i oglądamy film, 23 to już prawie spałam a D do mnie że zjadłby kanapki z dżemem i serem i że juz od godziny o tym myśli i nie zaśnie bez tego :D a myślałam że to ja jestem w ciąży :D

Papercut ja mieszksm w holandii i tu niestety zimno teraz jest.
Ciuszki mam w szufladach recznikiem przykryte nie sadze zeby sie zakurzyly [emoji2] a jak tak to sie druga runde zrobi

PIEROGI i to jeszcze z takim nadzieniem. Zaraz mi jezyk do d....ucieknie. normalnie slinie sie do telefonu teraz. Szkoda ze u nas twarogu nie mozna kupic. [emoji23]

Ja to dzis zupe ogorkowa robie bo strasznie chce mi sie czegoś kwasnego. Do tego kompot z rabarbaru mniaaam

reklama
Do góry