reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Marcel to imie mojego meza wiec bardzo ladne.
Co do ciuszków z C&A to ja mam bardzo duzo ubranek od nich i jestem bardzo zadowolona. Ja tutaj duzo kupuje jak sa przeceny więc mogę polecic

Ciuszki z c&a oraz z h&m sa fajne :-) polecam rowniez z lidla :-) mialam jeszcze jakies z f&m(tesco) i na nie nie narzekam nie rozciagaja sie przy praniu :-) a jakie firmy mozecie jeszcze polecić?

Moja kolezanka ma z zary ciuszki.sa sliczne i jakosciowo też nie najgorsze ale nie moja polka cenowa wiec z wlasnego doświadczenia nic nie doradze

Ja tez jak widze sliczne rozowe sukieneczki to nie moge sie oprzec nigdy nie mialam okazji kupowac nawet wsrod rodziny i znajomych takich rzeczy wiec z opanowaniem ciezko.

A ja dzis dziewczyny zachowuje sie jak nienormalna chce mi sie cos zjesc za chwile mi sie nie chce. Chce mi sie isc na spacer za chwile mowie nie ide. Bylam w dwoch sklepach po pol godziny zeby obiad wymyslec i na nic nie mialam ochoty masakra

reklama
ja zaczynam miec teorie ze wraz z rozwojem ciazy coraz gorzej z glowa sie dzieje

ja np dzisiaj wzielam z pokoju brudna koszulke i wedrowalam do lazienki dorzucic ja do pralki a po drodze nie wiedziec czemu otworzylam smietnik i ja wywalilam [emoji45]

Do góry