reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Angelika wspolczuje lekarza rzwczywiscie skoro tam takie podejscie to lepiej isc normalnie prywatnie albo do szpitala. Ciagle twardy brzuch to niepokojace a ty sama masz sie diagnozowac i leki sobie sama najlepiej wypisac co on nieprzytomny..

Mika06 o jaa to wspolczuje Ci to rzeczywiscie musisz chodzic az nerwowa. Mi tez sie sni a moge. Tzn my tez pierwszy trymestr przez poronienia nie moglismy. I pozniej powoli po trochu zaczynalismy. Luteina mialam do 20tc pozniej powoli odstawianie. Ogolnoe juz oki zadnych jakis objawow niepokojacych. Ale szczerze wspolczuje. :)

reklama
polcia - i ja też byłam na luteinie do 20tc, na następnej wizycie jak wszystko będzie ok to zapytam czy coś możemy czy post do końca :p ostatnio szyjkę miałam bardzo długą bo 5cm więc może pozwoli :)
dziewczyny planuje w przyszłym miesiącu solidne zakupy wyprawkowe, pomyślałam że kupie sobie staniki do karmienia lecz boje się że w ciagu 2 miesięcy przestana pasować, do tej pory biust niewiele urósł, jak laktacja sie pojawia to znacząco się powiększa? Czekać z zakupem staników jeszcze?

Mika mi się jakoś mocno nie powiekszykh po porodzie. Wręcz mam wrażenie, że podczas ciąży mialam większe niż przy laktacji, ale może to tylko wrażenie takie.

Angelika kurczę to faktycznie nie fajnie lekarz Cię potraktował.

Oj piwko zimne z sokiem też bym sobie wypiła :-) rozstępów póki co nie mam. Po pierwszej ciąży miałam jeden mały na piersi.

Angelikaa - to rzeczywiście olał Cię ten lekarz :sad: niefajnie :frown:

Mika - to chyba indywidualna sprawa....
mi rosną zazwyczaj jak zachodzę w ciążę i jak do 12tc urosną tak już zostają do końca ciąży i po porodzie. po porodzie jak dziecko zje to nawet piers się robi nieco mniejsza. więc ja już kupiłam sobie 2 staniki, w tym jeden ma odpinane ramiączka do karmienia.

dzięki dziewczyny za odpowiedzi :) mysle ze jak do tej pory chodzę w staniku z przed ciąży to duże mi juz nie urosną, kupie odrobine większe do karmienia i powinno być dobrze :)

Kupilam biustonosze do karmienia w lidlu rozm. 80D bo tylko takie pod biustem były z miską D, o dziwo nie są dużo za duże a przed ciążą nosiłam 75B. Myśle że do laktacji będą w sam raz. Mam też jeden z canapolu rozmiar 75C i jest dobry teraz, więc się obawiam że do karmienia będzie za mały.

ehh dzisiaj mam mega slaby dzien nie wiem czy mam racje czy hormony wariuja ale mam pretensje do calego swiata praktycznie caly dzien przeplakalam z tych nerwow brzuch mnie strasznie rozbolal.. juz nie jest twardy ale jakos dziwnie ciagnie, do dupy generalnie :(

reklama
Ja mam zazwyczaj takie czwartek miałam. Dzisiaj tylko coś nowego i nie wyje. Nie wiem dlaczego ale czwartki w ciazy katastrofa. Jakbyś zapytała mojego męża o to to by skomentował "niechcij papercut, niechcij "[emoji14]

Ja się budziłam na łzach dosłownie.

p19udqk3i1x6xig4.png

Do góry