reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Kapalam synka jak zawsze w łazience w wannie, stalam koło tej wanny i sięgając po żel do mycia poslizgnelam się i upadlam na brzuch całym moim ciężarem, taki szok, że w mig się pozbieralam, wyciągnęłam dziecko z tej wanny, mały płakał bo się wystraszył, to był ułamek sekundy przez chwilę nie wiedziałam gdzie jestem, jak na złość sama w domu. Płakać mi się chce, przez myśl przeszło mi jechać do szpitala, ale dzidzia się na szczęście rusza.
Boże co za pech, nie rozumiem nadal jak to mogło się stać.
Jutro rano mam wizyte oby wszystko było dobrze. Taka oferma że mnie, tragedia

No zdarza się kochana , nie jesteś oferma:*

Nie boli Cię? Plamienie nie występuje? Gdybyś jutro nie miała wizyty rano to lepiej byłoby jechać na ip ale w takiej sytuacji skoro maluch się rusza ladnie to chyba nie trzeba wpadać w panikę. Jutro na wizycie wspomnij lekarzowi żeby dobrze posprawdzal.

p19udqk3i1x6xig4.png

zgadzam sie z dziewczynami najwazniejsze, ze sie rusza ale gdyby cos sie niepokojacego dzialo to podjedz do szpitala

Papercute-ja wczoraj mialam taki dzien pocieszajace jest to ze jutro obudzisz sie i bedzie o wiele lepiej. Ja dzis z siostra na zakupkach kupiłam piekny stroj kapielowy. Paznokietki mi tez siostra zrobila wiec poprawa humoru gwarantowana. Polecam babski dzien:)

Beata o jejus tez bym sie wystraszyła. Ale podobno najgorzej przewrocic sie na plecy w ciazy. Gorzej niz na brzuch. Ale dobrze ze masz jutro wizyte:)

Beata jejku :-( obserwuj teraz czy nic się nie dzieje. Dobrze, ze malutki się rusza i, że jutro masz wizytę! Teraz odpoczywaj i się uspokój!

Właśnie czuję ruchy i to wyraźnie to mnie cieszy.Na szczęście nie nie plamie, tylko trochę reka mnie boli.Wiecie ja dzisiaj mam jakiś pechowy dzień, synek gotował ze mną obiad i rzucił mi na stopę garnek, trochę bolało, wieczorem patrzę a ja pół stopy silnej.Jutro jak inwalidzi bede u tego lekarza

reklama
biedna beata dzisiaj jestes, jeszcze ten garnek.. mowilam dzisiaj jakis nie tego jest dzien.. byle do jutra daj znac po lekarzu co powiedzial

Do góry