reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

mój syn nie zasypia sam i nie zamierzam go tego uczyć :) zasypia ze mną albo z tatą, czytamy bajeczkę, rozmawiamy sobie, z tatą to się jeszcze powygłupia i na koniec przytula się i zasypia - uwielbiam takie chwilę i wiem, że szybko się skończą, bo dzieciństwo jest takie krótkie....

Mnie też dziś brzuch pobolewa i twardy jest :/
Do tego od kilku dni co wieczór mam straszną zgagę, w pierwszej ciąży miałam ją później :(

aniab - na kaszel polecam syrop z cebuli albo syrop z buraka (tylko nie pij go na wieczór). *spam* tez można.
Basienka - a to gnidy!!!, z drugiej strony dobrze, że całkiem nie wstrzymali. Powodzenia w odwoływaniu i współczuję batalii.

reklama
To czy wyplaca za reszte dni caly czas nie podjeli decyzji. Znalazlam przepisy podwazajace ich zdanie, wiec nie mam zamiaru sie poddawac. W ostatecznosci spotkamy sie w sadzie. Takie im profesjonalne pismo napisalam, pojechalam ustawami, ze mam nadzieje, ze opadna im szczeki. Dodatkowo konsultowalam sie z prawnikiem, wiec powinno byc oki :-) wlasnie co z tym zamknietym forum, bo dalej nie wiem o co chodzi. Pisali mi czy chce dolaczyc, napisalam, ze tak, ale nie moglam otworzyc linku. Tzn, ze tamte osoby z zamknietego tu nie pisza?

No na kaszel wlasnie pomogl syrop z cebuli.

Moj synus nie zasypia sam, tylko mamusia I reka w cyckach ;) Nie wiem jak go tego odzwyczaic, ma bzika od momentu kiedy przestalam go karmic piersia pcha lapki w cyce I wtedy wszystko gra.

basienka powodzenia raz jeszcze
beata mój często zasypia z nosem w moich cyckach i jeszcze tak ostentacyjnie zaciąga się moim zapachem ;) też tak ma od kiedy przestałam go karmić. A ile ma twój synek?

*spam* jest dobry ale na kaszel mi nic nie pomógł. A walczę z kaszlem juz ponad 2 miesiące. Teraz kupiłam sobie homeopatyczny syrop który hamuje odruch kaszlu i na szczęście już się nie duszę. PROSPAN

reklama
Jestem w domku :-)

Pachwiny to norma :-)

Syrop z cebuli,miodu cytryny i czosnku :-)

Syn ma 6 lat i dalej obsesję na moje cycki.... I teraz już mu nie pozwalam ale i tak czasami kombinuje. Wcześniej bez niego nie zasnął hehe
Karmilam ponad rok piersią i od tego własnie mu zostało

Do góry