reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja upieklam drozdzowki dla synka. Bez jajek i mleka. Ale na szczęście wyszły. Teraz próbuje leczo zrobić z kabaczkow ale muszę co chwile usiąść bo.mam nogi jak z waty

Dziewczyny macie może problemy z wystawieniem posta. Mi już któryś raz się nie załącza. Musze wyłączać tel i wtedy zadziała ale na jeden raz

reklama
Jaspis u mnie identycznie.... Hmmm może młody gdzieś nas naciska...

Ja już w aucie i jakoś się uspokoilam:-)
Choc na promie mi wróciło, ale na chwilę, teraz już spokojnie.

Byłam jeszcze nad Morzem i na rybce więc wyjechaliśmy później aby skorzystać z promieni słonecznych :-) potem już w kratkę było hehe

Będę przed 21:00 więc akurat :-)

Nawet nie wiedziałam że jest jakaś druga grupa sierpniowek.... I że można ją zrobić jako zamknieta...

A ja mam leczo ze sloiczka własnej roboty na zimę dużo robiłam i zostało :-D wystarczy mięsko dać
Basiu milej podróży ;-)
No co do grupy szkoda no ale sądzę że nam tu miło tez się gawedzi :-D
Hellevoet ja miałam podobnie ale u mnie to był problem z internetem :-D

Dziewczyny dzis mama z siostra zrobiły mi niespodzianke. Były na zakupach kupiły materac do łozeczka posciel przescieradełka przewijak :) ubranek juz troche mama. Z mezem odkupilismy wozek w ładnym stanie wiec nie powoem jestesmy do przodu:) bylismy na pizzy zakupach a teraz relaksik :)

Polcia to super ;-) zawsze coś juz masz a nawet sporo ;-)
A ja dziewczyny robie fasolkę po bretonsku szykuje ;-) sama nie zjem bo nie zbyt Lubie ale mąż uwielbia wiec bd miał jutro ;-) ogórki malosolne tak pachną pięknie mniam ale jeszcze za wcześnie dopiero dziś zalane he

Ja ostatnio 1.5 kg zrobiłam ogórków i zjadlam juz wieczorem połowę :D

rfxgqqmzuol7q4s7.png

Ogorki to ja musze miec ukiszone zeby zjesc a zawsze jak np mama robila to zdazyli mi zjesc. Ale w ciazy jakos noe mam parcia. Zdazy sie ze mam na jakoes ciastko albo jakis makaron, nalesniki, kasza manna,platko owsiane z takich rzeczy:p

Jejku, ja praktycznie tez tylko słodycze bym jadła. Od mięsa mnie odrzuca. I jak nie tyłam dużo to teraz w ciagu tygodnia chyba z 2 kilo przybrałam. Muszę sie ograniczyć trochę bo juz czuje ze mi cieżko a tu jeszcze 3 miesiące i upały tez mogą byc wiec każdy kilogram bedzie odczuwalny i utrudniający funkcjonowanie [emoji57]

reklama
Hej dziewczyny :) ja wczoraj cały dzień na nogach albo w rozjazdach, dzisiaj się nasiedziałam u mamy i plecy mi się zbuntowały :( bolą jak cholera. Teraz leże do góry brzuchem i jem chałkę :D
Moja mama uszyje dla maluszka pościel, macie jakiegos sprawdzonego allegrowicza z bawełnami ?? Bo pamiętam że pare osób szyło.

hchyyx8dko6t722z.png

Do góry