reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
u mnie tez ale jest max 140 min nie ma a nizej jest ze nie dotyczy kobiet w ciazy wiec zglupialam

kamcia wydaje mi sie, ze powinno malec po 2h

Doustny test obciążenia glukozą (krzywa cukrowa) - normy

Prawidłowe stężenie cukru we krwi na czczo nie powinno przekraczać 99 mg/dl (5,6 mmol/l), a po 2 godzinach od wypicia glukozy (test doustny) 140 mg/dl (7,8 mmol/l).
Stan przedcukrzycowy mogą sugerować wyniki 100-125 mg/dl (5,6-6,9 mmol/l), a po 2 godzinach 140-199 mg/dl (7,8-11 mmol/l).

Cukrzycę potwierdzają wyniki w 2. godzinie testu od 200 mg/dl (11,1 mmol/l). Cukrzycę można rozpoznać także na podstawie pomiaru poziomu cukru we krwi – gdy wynosi on 126 mg/dl (7,0 mmol/l) lub więcej, z tym że taki wynik musi być stwierdzony dwukrotnie.

U mnie cukier też był ok :-)

Zabukowalam hotel nad morzem....jedziemy na 6 dni póki jeszcze funkcjonuje! Oby pogoda dopisała bo ma się poprawić!

Nie wiem czy pisałam ale u gina ok i znowu zjechał głowica że widziałam zadek i tym razem nic między nogami nie widziałam hehe

Dziewczynki a ja jutro na 8.00 mam się stawić na IP i będę mieć zabieg na szyjce ten szew zakładany bo szyjka licha :(((
Dzisiaj byłam na wizycie i takie nowiny :(
Do tego morfologia kiepska, no i ciśnienie mam coś niskie bo dziś było 100/50, także
trzymajcie jutro kciuki za mnie, jak tylko będę mogła to napiszę co i jak u mnie :)

reklama
Do góry