reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dzisiaj dzien zalozenia krazka. Dzwonie czy jest wynik i .. nie ma :( czyli krazka dzisiaj nie zalozy, a tak sie cieszylam, ze dzisiaj sie z nia zpbacze no wczoraj mialam te bole :(

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniu nie denerwuj się, bo Maleństwo też czuje stres! głowa do góry i odpoczywaj, polecam lody! :biggrin2:

Aniu bedzie dobrze :-) ty dzisaj sie relaksuj odpoczywaj i mysl o czyms przyjemnym a jutro wszystko samo sie rozwoaze:-)

Ale tu ostatnio spokój wszystkie siedza na ogrodkach tarasach i delektuja sie śliczna pogodą:-)

Hejcia wszystkim no papercut wykrakalas ze nagle mi wyskoczy brzusio :-) mam brzusio hehe ale się ciesze jak dziecko po słodyczach haha :-D nieduży ale jest hurra he no teraz wyglądam na kobietę w ciąży :p
Niunia zgadza się każdy korzysta z pogody ja żebym płeć znała to bym choć trochę ubranek uprala dla maleństwa a tak poczekać musze

Aniu bedzie dobrze :-) ty dzisaj sie relaksuj odpoczywaj i mysl o czyms przyjemnym a jutro wszystko samo sie rozwoaze:-)

Ale tu ostatnio spokój wszystkie siedza na ogrodkach tarasach i delektuja sie śliczna pogodą:-)
hehe nie wszystkie się delektują. Pozdrowienia z pracy zaa biurka :baffled: na szczęście idzie WEEKEND! :-D

reklama
Hejcia wszystkim no papercut wykrakalas ze nagle mi wyskoczy brzusio :-) mam brzusio hehe ale się ciesze jak dziecko po słodyczach haha :-D nieduży ale jest hurra he no teraz wyglądam na kobietę w ciąży[emoji14]Niunia zgadza się każdy korzysta z pogody ja żebym płeć znała to bym choć trochę ubranek uprala dla maleństwa a tak poczekać musze
widzisz! teraz tylko gorzej bedzie [emoji48]

Do góry